Αλλαγή φιλοσοφίας στην Οδηγήτρια

Το βάρος στις Ακαδημίες
Στροφή φιλοσοφίας στην Οδηγήτρια μετά την εκλογή της νέας διοίκησης του συλλόγου, αφού βασικός στόχος πλέον είναι η ανάπτυξη των Ακαδημιών.


Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Οδηγήτριας είναι το εξής:
Πρόεδρος: Μιχαλολιάκος Μιχαήλ.
Αντιπρόεδρος : Μοτσάκος Γεώργιος.
Γεν. Γραμματέας :  Χατζημιχάλης Περικλής.
Ειδικός Γραμματέας: Κούζιλος Ιωάννης.

Ταμίας :  Οικονόμου Ιωάννης.
Έφορος ποδοσφαίρου: Λεβαντής Γρηγόριος .
Γεν. Αρχηγός: Χουρναζίδης Γεώργιος .
Έφορος λέσχης, γηπέδου και υλικού: Λεβαντής Γεώργιος .
Σύμβουλοι: Κωστάκης Στυλιανός, Ζερβακάκης Κυριάκος, Βασιλάκος- Γερακαράκος Ιωάννης , Ζερβακάκης Παναγιώτης ( Τάκης) .

Η νέα διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση όπου ουσιαστικά προσδιορίζει τους στλόχους του συλλόγου:

«Πριν από λίγο καιρό η Οδηγήτρια έκλεισε 50 χρόνια ζωής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Πειραιά. Με άλλα λόγια ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ Δημιουργικής, Δυναμικής και κυρίως Αξιοπρεπούς και Έντιμης παρουσίας που διαχρονικά αναγνωρίζονται -χωρίς ίχνος αμφισβήτησης- από τους πάντες. ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ πολυδιάστατης  δραστηριότητας και πρωτοβουλιών με Αρχές και Αξίες και έμφαση στον  Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο χωρίς κατ’ ανάγκη αυτό να σημαίνει προσήλωση στον πρωταθλητισμό.
Ωστόσο, είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που τα 50χρονα γενέθλια του Συλλόγου μας συμπίπτουν με την ‘’κρυστάλλινη’’ κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία Πειραιά και την αξιοπρεπέστατη διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία !!
Είμαστε υπερήφανοι που στη διάρκεια των πέντε(5) τελευταίων ετών η Οδηγήτρια κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο φορές τερμάτισε 2η και μία φορά 3η ενώ παράλληλα έφτασε τρεις(3) φορές στο finalfour δηλαδή ένα βήμα πριν τον Τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, πάντοτε φυσικά με απόλυτα ‘’κρυστάλλινο’’ τρόπο !!
Στο σημείο αυτό θέλουμε να υπογραμμίσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς όλους Προπονητές και Παίκτες που με τις τεράστιες προσπάθειές τους -ιδιαίτερα την τελευταία αγωνιστική περίοδο- έκαναν πραγματικότητα τα παραπάνω επιτεύγματα αναδεικνύοντας την Οδηγήτρια ως αδιαφιλονίκητο, από κάθε άποψη, Πρωταγωνιστή στον ποδοσφαιρικό Πειραιά.
Ωστόσο, στη διάρκεια αυτών των χρόνων επιδιώξαμε την ανάπτυξη των Ακαδημιών μας και μάλιστα υπό ιδιαίτερα αντίξοες γηπεδικές συνθήκες, συντηρώντας έως και σήμερα ένα δυναμικό 140-150 νεαρών αθλητών κάποιοι από τους οποίους παρακολουθούνται συστηματικά ή αποτελούν ήδη στελέχη Επαγγελματικών Συλλόγων της Ελλάδας. Παράδειγμα η περίπτωση του Σπ. Γλυνού : από την Οδηγήτρια στην Κ-20 Πανιωνίου και τη φετινή του συμμετοχή στην προετοιμασία με τους επαγγελματίες !!Θεωρούμε λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε ακόμα πιο ενεργά με τις Ακαδημίες μας πραγματοποιώντας αντίστοιχες επενδύσεις με αυτές που πραγματοποιήσαμε  τα τελευταία 5 χρόνια για την Ανδρική Ομάδα.
Εργαζόμαστε ήδη για τη στελέχωση των Ακαδημιών με Τεχνικό και Επιστημονικό προσωπικό υψηλότατου επιπέδου που θα οδηγήσει στη δημιουργία Πρότυπης Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και θα λειτουργεί στα πλαίσια των Αρχών και Αξιών που όλα αυτά τα χρόνια πρεσβεύει η Οδηγήτρια.
Η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκει την Οδηγήτρια πιο ισχυρή, με πληρέστερη διοικητική ομάδα, με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά από τα  προηγούμενα χρόνια, μόνο που αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσει σε ένα περιβάλλον λιγότερο “παράξενο” και περισσότερο διαφανές συνεχίζοντας να προσφέρει ανιδιοτελώς στον Ποδοσφαιρικό Πειραιά αναπτύσσοντας παράλληλα αυριανούς πρωταγωνιστές των ελληνικών γηπέδων.
Περισσότερα  θα παρουσιαστούν  στην εκδήλωση για τα ‘’50 χρόνια Οδηγήτρια” στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου