Σαρώνει το Μοσχάτο - ανακοίνωσε Λιούμπη


Και νέα μεταγραφή για το Μοσχάτο που απέκτησε τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Κώστα Λιούμπη από το Κερατσίνι, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:
"Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει στην ομάδα μας τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Λιούμπη περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο με την ομάδα του Κερατσινίου.
Ο 21χρονος άσσος με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του Κερατσινίου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον Πειραιά και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ήδη μετράει 4 χρόνια βασικός στις ομάδες που είχε αγωνιστεί(Κερατσίνι, Καστέλλα,ΑΟ Κορυδαλλού). Πλέον η ομάδα μας με τη παρουσία του Κωστή κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων (Παπαδόπουλος και Φωτόπουλος),μια τριάδα που περιλαμβάνει τα πάντα: νιάτα,εμπειρία,ενθουσιασμό,φιλοδοξίες,ωριμότητα και θα έχει τη καθοδήγηση του κ.Αθανασόπουλου Παναγιώτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο πάνω από όλα κ.Αραβαντινο Αντώνη πρόεδρο του Κερατσινίου για την παραχώρηση του νεαρού άσσου. Κωστή καλωσόρισες στην νέα σου οικογένεια με ευχές για πολλές επιτυχίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου