Στο χείλος του γκρεμού ο Ιωνικός!!

Κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται ο Ιωνικός που αδυνατεί να βγάλει διοίκηση

ικανή να τον οδηγήσει στην νέα  αγωνιστική σεζόν.
 Οι προσπάθειες που έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται δεν έχουν αποδώσει το παραμικρό, αφού σαφώς η απογοήτευση από την απώλεια του πρωταθλήματος φυσικό είναι να  κολώνει κάποιους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

 Ελεύθεροι όλοι οι ποδοσφαιριστές;
 Η ουσία είναι ότι η απερχόμενη διοίκηση ήδη έχει δώσει τις  ελευθέρες στους περισσότερους ποδοσφαιριστές, αφού δεν θέλει να φανεί ανακόλουθη των συμφωνιών που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι,  ωστόσο  τους έχουν διαμηνύσει ότι πρίν κάνουν το παραμικρό θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή καθώς υπάρχει μιά μικρή ελπίδα ενδιαφέροντος από επιχειρηματία που ενδεχομένως θέλει να ασχοληθεί με τον Ιωνικό.

 Μπλόκο στο μεταγραφικό παρέ- δώσε

 Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι με βάση τις νέες οδηγίες της Ε.Π.Ο. ο Ιωνικός αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή, αλλά κι ούτε να δώσει μεταγραφή σε ποδοσφαιριστή του, αν πρώτα δεν εξοφληθεί η σημαντική χρηματική οφειλή του συλλόγου που ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξης των 2.500 ευρώ.

"Rangers:"Αν δεν βρεθεί λύση αλλάξτε πόλη.."


Eν τω μεταξύ με τα  όσα εξελίσσονται η καλύτερα, μάλλον δεν ..εξελίσσονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Νικαιώτικου συλλόγου "Rangers Est 1989" εξέδωσαν την  παρακάτω ανακοίνωση:
"Την στιγμή που οι μέρες κυλούν επικίνδυνα, και η Διοικητική στασιμότητα φαντάζει τρομακτική, οι «γνωστοί-άγνωστοι» βγήκαν και πάλι από τις τρύπες τους για να διαρρεύσουν τα παραμύθια τους.

Βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι οι «κακοί Rangers» που έσωσαν την ομάδα στο παρελθόν ΔΕΝ θα ξαναβγούν μπροστά και ΔΕΝ θα ξαναδιοικήσουν!

Περιμένουμε από τον υπόλοιπο λαό του Ιωνικού είτε είναι επώνυμοι, είτε ανώνυμοι, είτε οργανωμένοι, είτε ανεξάρτητοι να βρουν και να προτείνουν λύσεις.

Οι Rangers θα στηρίξουν την νέα Διοίκηση και θα βρίσκονται στην Θύρα 4, στην Θύρα 3, στην Θύρα 1-2 και σε κάθε θύρα εντός και εκτός του γηπέδου μας όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Υ.Γ. Μια συμβουλή! Αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες σας και η ομάδα δεν βρει λύση, αλλάξτε πόλη…"

Rangers Est 1989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου