Παλικάρι ο Ιωνικός 0-0 στον Διαγόρα

Παλικάρι ο Ιωνικός, πήρε  σπουδαίο βαθμό απέναντι στομν Διαγόρα, στο 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η μεταξύ τους συνάντηση.
 Κι είναι τόσος σπουδαίος αυτός ο βαθμός, αφού αρκεί να αναλογισθεί κανείς  ότι οι Νικαιώτες ουσιαστικά  στερούν από τον Διαγόρα τις βάσιμες ελπίδες που είχαν
για την διεκδίκηση του τίτλου( την Κυριακή ο Διαγόρας υποδέχεται τον Εθνικό).
 Ο παθιασμένος Ιωνικός που αποδεικνύει πόσο βαριά φανέλα έχει καταφέρνει να στέκεται αλώβητος σε σκληρές έδρας, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχασε ούτε στον Ιάλυσο, ούτε στην Ρόδο.
 Στο παιχνίδι τώρα ο Διαγόρας είχε  την εδαφική υπεροχή, όμως οι Νικαιώτες ήταν μπετόν στην αμυντική τους γραμμή.
 Στο 9 η κεφαλιά του Σουάνη δεν βρήκε στόχο μετά τη σέντρα του Μήτκα ενώ στο 15′ ο Πογκοσιάν δεν κατάφερε για τον Ιωνικό να εκμεταλλευτεί το λάθος που έγινε στην άμυνα του Διαγόρα και οι αμυντικοί απομάκρυναν.
Στο 16′ οι Ροδίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο  Σουάνης βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουρεπίνη.
 Στο 18′ ο Γιόνδης με ψαλίδι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 30′ μετά από άστοχη έξοδο του Κουρεπίνη, η μπάλα έφτασε στο Σουάνη που σούταρε όμως ο Πολυχρονάκης σαν από μηχανής θεός ανέκοψε πάνω στη γραμμή.
Στο 53′ το σουτ του Πέεφ πέρασε άουτ, ενώ στο 70′ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι με το Σουάνη, σε ανατροπή του  από τον Πλάκα, με τουες Νικαιώτες να διαμαρτύρωνται για την απόφαση του ρέφερι Παλιούρα από την Μακεδονία ( έχει παράπονα ο Ιωνικός).
 Ωστόσο ο Σουάνης που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν μπόρεσε να  νικήσει τον εκπληκτικό ο Κουρεπίνης που απέκρουσε.
Στις καθυστερήσεις ο Κουρεπίνης επενέβη σωτήρια σε καλό σούτ του Βελίνη.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Μήτκας, Ευαγγελιδάκης (79′ Αγγελούδης), Προβατίδης, Μεντής, Βελέτης, Πέεφ (85′ Κιοσσεογλου), Σερτζίνιο (60′ Βελλινης). Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν, Πολυχρονάκης, Χατζησάββας (77′ Γιαταγανάκης), Χαλκιάς, Γεωργόπουλος (87′ Νικολέτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου