Ο Εθνικός 1-0 το Κερατσίνι

Ο Εθνικός κέρδισε με 1-0 το Κερατσίνι και πλέον  θα παίξει το τίτλο του πρωταθλητή στο τελευταίο παιχνίδι της Ρόδου, όπου θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

 Πάντως ο Εθνικός είχε την ατυχία να χάσει λόγω
τραυματισμού τον μαέστρο του τον Ρομάνο ο οποίος τραυματίσθηκε και αντικαστάθηκε με τις πληροφορίες να μιλούν για σοβαρό τραυματισμό.
 Ο Εθνικός πήρε την νίκη χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο  Κατσικοκέρης στο 24΄ με κοντινή κεφαλιά κι αφού προηγήθηκε κόρνερ του Τεγούση και πρώτη κεφαλίά του Παυλάκη.
 Ο Εθνικός απέναντι στο Κερατσίνι που είχε σοβαρές απουσίες είχε  τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.
 Κυριώτερη από αυτές στο  47 όταν σούτ του Δωματά βρήκε σε σώμα αμυντικού του Κερατσινίου και κατ'έληξε σε κόρνερ, στο 62΄ σούτ του Κατσικοκέρη  απέκρουσαν οι αμυντικοί του Κερατσινίου με την μπάλα να στρώνεται στον Σώπαση, όμως και πάλι η μπάλα βρήκε σε σώματα  και απομακρύνθηκε.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσης, Τεγούσης, Δωματάς (70′Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης (75′ Γκέσιος), Ρομάνο (10′ λ.τρ. Σωπασής (89′ Κατίδης), Παυλάκης
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Τάφα (90+3 Κούμπουλα), Καστράτι, Κυριαζόπουλος, Σιγαλας, Μεγαλοοικονόμου, Παναγιωτόπουλος, Θωμαϊδης (88′ Ντουλιας), Γκιάτης (84′ Τσουβαλτζίδης), Μπερνιδάκης, Διάκος (75′ Καρέλης), Σιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου