Μπορούσε "διπλό", πήρε "Χ" στην Ρόδο ο Εθνικός



 Την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση του τίτλου έχασε σήμερα στην Ρόδο ο Εθνικός ο οποίος αν και πολύ καλύτερος του Διαγόρα στο τέλος αρκέσθηκε στο 1-1 που ναι μεν είναι σημαντικό αποτέλεσμα, όμως με βάση την εικόνα του αγώνα  οι Πειραιώτες μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι.
Ο Εθνικός μετά το πρώτο αναγνωριστικό  15λεπτο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του, προηγήθηκε κι έχασε  κλασικές ευκαιρίες για
να τελειώσει το ματς, με τον Διαγόρα να  δημιουργεί την  πρώτη του φάση στο 73΄ και να ισοφαρίζει στο 85΄ .
 Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό  στο 18΄ με τον Στασινό να σεντράρει από δεξιά και τον αμαρκάριστο Γκέσιο στην καρδιά της αμυνας με ανάποδο ψαλίδι να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, όμως στο 24΄ ο Εθνικός άνοιξε το σκορ.
Ο Στασινός ξέφυγε και πάλι από δεξιά, σέντραρε παράλληλα και χαμηλά, με τον Γκέσιο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερομένου Στεφανάκου για το 0-1.
Στο 47΄ καρμπόν φάση με το γκολ του 0-1, και πάλι ο Στασινός πάτησε περιοχη από δεξιά, έκοψε για τον Γκέσιο, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η φάση σταμάτησε καθως ο πρώτος υποδείχτηκε σε θεση οφσάιντ
Ένα καλό διαγώνιο σουτ του Παυλάκη  στο 51΄ έδιωξε δύσκολα ο Στεφανάκος όπως και στο 53΄ σουτ του Δωματά.
Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Διαγόρα  στο 73΄ με τον Πέεφ να σουτάρει από τα όρια της περιοχής και τον Σικαλιά να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ στο 85΄ ο Διαγόρας ισοφάρισε, όταν από γέμισμα του Προβατίδη στην περιοχή, ο Γιόνδης πήρε την κεφαλιά και ο Αγγελούδης με εξαιρετικό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
 Στο 90΄ και στις καθυστερήσεις δύο τεράστιες ευκαιρίες για τον Εθνικό να πάρει την νίκη , αρχικά με κεφαλιά του Βλάχου, κι αμέσως μετά σε νέα κεφαλιά του Στεφανάκου- και τις δύο φορές επενέβη σωτήρια ο γκολκήπερ Στεφανάκος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρουνιτς(64΄ Καρπαθάκης), Προβατίδης, Πέεφ, Σουανης(78΄ Αγγελούδης), Γιόνδης, Βελέτης, Μπακάλης(46΄ Μπακάλης), Σερτζίνιο(55΄ Κιοσέογλου)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλαχος, Κρητικος, Ρούσσης, Τεγούσης( 86΄ Μισέλ), Δωματάς, Κωνσταντίνου, Γκέσιος( 75΄ Κατσικοκέρης), Ρομάνο(77΄ Κατίδης), Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου