Τσίκινης αντί Πασπαλιάρη στον Ιωνικό

 Ραγδαίες εξελίξεις στον Ιωνικό, λίγες ώρες πρίν το κρίσιμο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ρόδο, καθώς όπως έγινε γνωστό, αποχώρησε από το πόστο του γενικού αρχηγού ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, ικανοποιώντας απόφαση της διοίκησης του συλλόγου και του προέδρου κ. Μάκη Αποστόλου.
 Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η θέση του γενικού αρχηγού
αναπληρώθηκε με τον ερχομό του Ηρακλή Τσίκινη, κάτι που  έγινε γνωστό με ανακοίνωση που εξεδόθη όπου αναφέρονται τα εξής:
"Με νέο γενικό αρχηγό τον Ηρακλή Τσίκινη συνεχίζει η ομάδα  του Ιωνικού την προσπάθειά της, με κύριο και μόνο ζητούμενο ,την εκπλήρωση του στόχου της σωτηρίας. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την δύσκολη στιγμή, η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη καθώς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι μέχρι το τέλος.
Ο κος Τσίκινης ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του και την ενωτική του ικανότητά, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια διαιτητής σε επίπεδο Super League αλλά και Διεθνώς.  Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ως team manager σε ομάδες και ήταν μέχρι πρόσφατα Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ Τρίκαλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου