Προοδευτική:"Να παιχθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο"

Επιστολή  στην ΕΠΟ  έστειλε η διοίκηση της Προοδευτικής αναφορικά με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και ζητάει μέτρα  ώστε να διασφαλίσθεί η αξιοπιστία  των αγώνων, αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
ΠΡΟΣ ΕΠΟ
Υπόψιν:  Προέδρου κ. Ε. Γραμμένου,
               Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Α. Δέδε
 
 Κοινοποίηση: Αγωνιστικό Τμήμα
                          Υπόψιν κκ.  Παναγιώτη Δημητρίου, κ. Ραμπαβίλα
                          ΚΕΔ
 
 
 Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζετε την ερχόμενη Κυριακή 1/4/2018 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
 Στον 6ο όμιλο που συμμετέχει και το σωματείο μας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ κυριολεκτικά κρίνεται η άνοδος και ο υποβιβασμός σε δύο  παιχνίδια, ΡΟΔΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ.
 Θέλουμε να πιστεύουμε- σας επιστούμε την προσοχή ώστε οι δύο αγώνες να παιχθούν επι ίσοις όροις.
 Ζητούμε να ληφθούν μέτρα ώστε οι δύο αυτοί αγώνες να ξεκινήσουν την ίδια ώρα  τόσο στο ξεκίνημα, όσο και  μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
            Επειδή  γνωρίζουμε  ότι ειδικά στους αγώνες της Ρόδου και του Κερατσινίου  θα  υπάρξουν τέτοια θέματα, σκόπιμες καθυστερήσεις, σας καλούμε να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε στους δύο αυτούς αγώνες  να τηρηθούν τα αυτονόητα σε ότι αφορά την  διαφάνεια, την  αξιοκρατία και την  απονομή δικαιοσύνης.
 Αδυνατούμε να δεχθούμε ότι ο ένας από τους δύο αγώνες θα έχει ολοκληρωθεί, ο άλλος θα παίζεται και θα υπάρξει διαμόρφωση αποτελέσματος, όπως τυχόν συμφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου