Γράφει ιστορία η Κύπρος 2-0 τον Καραβά

Γράφει ιστορία η εκπληκτική φέτος Κύπρος Κορυδαλλού η οποία  σήμερα
κέρδισε στον ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας τον αήττητο Καραβά με 2-0  και πλέον είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό.
 Παράλληλα το συγκρότημα του Νίκου Κούστα είναι το μοναδικό  που φέτος διατηρεί το αήττητο στον Πειραιά.
 Η Κύπρος σήμερα ήταν η ομάδα που ήθελε την νίκη και την πήρε απέναντι στον Καραβά, που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
 Στο 15΄ ο Παυλόπουλος με σούτ άνοιξε το σκορ, με τον Καραβά να προσπαθεί να ισοροπήσει, αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός.
 Στην επανάληψη, Η Κύπρος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον γήπεδο, απείλησε με τον Χατζημελετιάδη, για να κάνει το 2-0 και πάλι ο Παυλόπουλος με έξοχο ,πλασέ βρίσκοντας τον Μώτο στην έξοδο του.
 Ο Καραβάς στην εκπνοή είχε δοκάρι με τον Μπεσού ενώ πιό  πρίν ,η Κύπρος ζήτησε πέναλτι από τον ρέφερι Φιλακούρη σε ανατροπή του Βάσσου.
 ΚΥΠΡΟΣ: Κρασάς, Σιμάκου, Αλευρής, Πέττας, Κόμης ( 60΄ Χατζημελετιάδης), Καλικαντής, Κνέζεβιτς( 70΄ Βάσσος), Στούπης, Ταμπουράκης( 68΄ Ρικούνοφ), Κατσούλας, Παυλόπουλος(90΄ Τζανόγλου) 
 ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος,Ζαρκάδας( 55΄  Λουκά), Λίμα,Καλιακούδας,  Αναγνωστόπουλος, Μπελίμπασι, Κουμεντάκος, Χατζηπανμαγιώτης( 67 ΄ Γεωργίου),Μπεσού, Φούντας(68΄ Καμμένος), Χονδροδουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου