Άλμα σωτηρίας ο Ιωνικός 4-1 τον Πέλοπα

Με 4-1 επιβλήθηκε ο Ιωνικός του Πέλοπα Κιάτου κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
 Οι Νικαιώτες παρότι αιφνιδιάσθηκαν και βρέθηκαν να χάνουν 0-1 από 4΄, με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το παιχνίδι σχετικά εύκολα.
 Μόλις στο 3΄ ο  γκολκήπερ του Πέλοπα ο Ριζάι απέκρουσε σε 
κόρνερ σούτ του Αλεξίου, και  αμέσως μετά  η ομάδα του Κιάτου βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπούκης έπιασε ένα χλιαρό σούτ, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό του Ιωνικού να αλλάζει πορεία και να γίνεται το 0-1.
 Στο 17΄  εκτέλεση φάουλ του Χατζησάββα βρήκε την οριζόντια δοκό του Πέλοπα, ενώ στο 37΄ ο Δημακάκος από τα αριστερά με υποδειγματικό πλασέ, μετά από σέντρα του Παντελίδη,  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
 Κλασική ευκαιρία στο 38΄ με τον Πογκοσιάν για το 1-2  με τον Ριζάι να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 43΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Νικολέτου έφυγε μόλις άουτ.
 Στην επανάληψη ο Ριζάι σταμάτησε εξ΄ επαφής τον Γεωργόπουλο στο 48΄, αμέσως μετά  ο Αλεξίου  από τα δύο μέτρα σούταρε άουτ, και στο 51΄ ο Νικολέτος με κοντινό γυριστό σούτ έκανε το 2-1 αφού προηγήθηκε πλάγιο του Δημακάκου και κεφαλιά του Χατζησάββα. 
 Το 3-1  ήρθε στο 60΄ με  εκτέλεση πέναλτι του Χατζησάββα που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του, και το τελικό 4-1 στο 84΄  με κοντινό πλασέ του Αλεξίου, αφού προηγήθηκε  εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πογοσιάν και πάσα στον σκόρερ.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ωραιόπουλου ( Δωδ/σων)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, ( 88΄ Μποζιονέλος), Πολυχρονάκης ( 77΄ Γιαταγανάκης),  Δημακάκος,  Παντελίδης, Κορνέζος( 86΄  Παπαθανασίου), Αλεξίου, Πογοσιάν, Γεωργόπουλος, Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέτος( 63΄ Πουλάκης) 
ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι,  Τουμπανάκης ( 55΄Iλια), Παλιογιάννης, Κουρούμαλης, Παινέσης, Νάκος, Παπουτσής ( 46΄ Πετρόπουλος), Πράττος ( 62΄ Σταθακόπουλος), Μπούκης,  Αναγνωστόπουλος,  Θεοδωρόπουλος ( 70΄ Κουρουσίκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου