Μια κατηγορία "παίζει" το Σαββάτο ο Ιωνικός

Όλη την  χρονιά - ουσιαστικά την κατηγορία- παίζει το Σαββάτο ο Ιωνικός κόντρα στην Ρόδο σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για την ιστορική ομάδα της Νικαίας.
 Το συγκρότημα του Νίκου Μαρωνίτη θα πρέπει να κάνει κατάθεση πάθους και ψυχής για να τα καταφέρει, απέναντι στους Ροδίτες, που ακόμη κι αν χάσουν θα έχουν μιά ευκαιρία για να σωθούν, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό τον οποίο θα υποδεχθούν.

Όμως για τον Ιωνικό το Σαββατιάτικο παιχνίδι δεν έχει....αύριο.
Ασφαλώς   οι παίχτες της Νικαιώτικης ομάδας θα στερηθούν  τον παλμό του τεράστιου κόσμου της, αφού είναι γνωστό ότι ο Ιωνικός θα αγωνισθεί κεκλεισμένων των θυρών, όμως είναι δεδομένο  ότι η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με το Κερατσίνι όπου η παρουσία του κόσμου του Ιωνικού ήταν συγκλονιστική.
 Ο Ιωνικός μπορεί να ηττήθηκε στο Κερατσίνι, όμως το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα της ομάδας ειδικά στο β΄ ημίχρονο αδικεί κατάφωρα τους Νικαιώτες που  έχασαν πέναλτι, είχαν δοκάρι, και τουλάχιστον 2-3  ακόμη κλασικές ευκαιρίες.
 Να σημειώσουμε ότι ο Ιωνικός υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ασπρόπυργο, ενώ αν κερδίσει την Ρόδο, θα υπερτερεί και έναντι της Ροδίτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου