Λύτρωση στο φινάλε για τον Ατρόμητο, 1-0 την Νεάπολη

Λύτρωση στο παρακάτι για τον Ατρόμητο Πειραιά, οποίος  στο 88΄ κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Νεάπολης με 1-0.
 Μιά νίκη , όμως για πέρα, για πέρα  δίκαιη αφού οι Καμινιώτες έχασαν τουλάχιστον 3-4 κραυγαλέες ευκαιρίες για γκόλ, που δεν χάνονται.
 Μόλις στο 5΄  μετά από λάθος στην άμυνα της Κρητικής ομάδας ο Δανασής  έδωσε πάσα στον Ντάφλα, που σε κενή εστία, αφού ο πορτιέρο Μάρκοβιτς ήταν εκτός εστίας - να πλασάρει άουτ.

 Στην επανάληψη η πίεση του Ατρόμητου ήταν ασφυκτική, όμως ο Δανασής λίγο  έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος, στο 75΄  μέσα από την περιοχή έπιασε το σούτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς, λίγο αργότερα νέο σούτ του Δανασή από πολύ καλή θέση έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 81΄ ο Δανασής βγήκε στο κενό χώρο, φάτσα με τον  Μάρκοβιτς που επιχείρησε έξοδο, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ έφυγε άουτ.
 Για να φθάσουμε στο 88΄ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Νεάποληςμετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, ο Γαβαλάς από τα αριστερά έπιασε το σούτ, και πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή  την προώθησε ο Τζωρτζάτος στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε  θύελλα πανηγυρισμών από τους 250 φίλους της Πειραικής ομάδας.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ωραιόπουλου( Δωδ/νήσων)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπάζογλου,  Βυζανιάρης,  Γαβαλάς,  Τζωρτζάτος,  Σαμιώτης( 85΄ Μπαλτζάκης), Ταμπάκης,  Τζάθας, Φυσαράκης,  Κοντάκος (70΄ Τοπτίδης), Δανασής, Ντάφλας
 ΝΕΑΠΟΛΗ: Μάρκοβιτς,  Σανταλής, Κωστάκης,  Τσακάνη,  Κοκολάκης,  Νόκα,  Ταβλαδωράκης,  Χριστάκης,  Βολονάκης,  Περάκης,  Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου