Επιβλητική η Επισκοπή 4-1 στον Αμπελακιακό

Επιβλητική η Επισκοπή  συνέτριψε με 4-1 τον Αμπελακιακό, που  σήμερα παρουσιάσθηκε με  πολλά κενά στην αμυντική του γραμμή.
Μόλις στο 4΄ μετά από  κόρνερ  του Μπανγκούρα και άστοχη έξοδος του Καρνέση, ο Κούρτι με κεφαλιά άνοιξε  το σκορ για την Επισκοπή
Στο 9’ ο Κατσικοκέρης  έβγαλε  στον
κενό χώρο τον Νάκα, αλλά έγκαιρα  ο Καρνέσης  επενέβη.
 Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 12’ με τον Νικηφόρος μπλοκάρει σωτήρια το πλασέ του Ράπτη μετά τη σέντρα από τον Καϊμακαμούδη.
Στο 15’  νέα ψυχρολούσια για τον Αμπελακιακό, όταν  από εκτέλεση φάουλ  του Μπανγκούρα, ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά άφησε άγαλμα τον Καρνέση για το 2-0 καταλήγει
Σπουδαία ευκαιρία για τον Αμπελακιακό στο 27΄ με το σούτ του Καϊμακαμούδη να καταλήγει άουτ, ωστόσο στο 31’  μετά από λάθος συνεργασία Σουμπασάκη – Κατσικοκέρη, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Λέκκας  με σούτ- κεραυνό μείωσε σε 1-2 .
 Μεγάλη ευκαιρία για τον Αμπελακιακό να φέρει το ματς στα ίσα στο  40΄  'όταν ο  Μαούνης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Επισκοπής, ενώ στη συνέχεια ο Κοκλιώτης δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Το 3-1 ήταν  ένα γκολ για όσκαρ με το φοβερό σούτ  του Χαλκιαδάκη απ[ό τα 40 μέτρα, καθώς έστειλε  τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Καρνέση.
Στο 86΄ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Επισκοπής, ο Κατσικοκέρης θα πασάρει στον Πήλο που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας με ωραίο πλασέ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κατόπη (Σάμου)  Δόσης – Κοκαρίδας (Αθηνών)
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Ζγούρδας (90’+2’ Κοφσανίδης), Καϊμακαμούδης (87’ Σαριγιάννης), Κοκλιώτης (71’ Μπούτσης), Λίτσης (66’ Σταφσουλάι), Ράπτης, Λέκκας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Νικηφόρος, Νάκας (77’ Τσικουδάκης), Σερβιλάκης, Μποτωνάκης, Ρούσσης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης (88’ Τζόνταν), Κούρτι, Μπανγκούρα (62’ Χαλκιαδάκης), Ματαραγκάσι (55’ Πήλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου