Το Μοσχάτο πήρε το ντέρμπι 1-0 τον Καραβά

Το Μοσχάτο  κέρδισε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στον Πειραιά κερδίζοντας τον φιλόδοξο Καραβά, με 1-0 στο κατάμεστο γήπεδο του  Μοσχάτου.
 Μιά νίκη που αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογισθεί κανείς ότι το Μοσχάτο αγωνίσθηκε ουσιαστικά χωρίς επίθεση, αφού έλειψαν τα δύο μεγάλα του ατού, ο
τιμωρημένος Σαπαλίδης και  ο τραυματίας Δρυμούσης
Το Μοσχάτο αριστοτεχνικά στημένο από τον νεαρ'ό τεχνικού του  Ν. Κούστα μπήκε πιο επιθετικά και φάνηκε ότι ήθελε πάση θυσία τη νίκη μετά το «στραβοπάτημα »της περασμένης Δευτέρας στις Σιταποθήκες. 
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με αντεπιθέσεις έχασαν την μεγάλη ευκαιρία τους στο 16 ‘ όταν το δυνατό σουτ του Καστράτι «τράνταξε » την συμβολή των δοκών. Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι  σημειώθηκε στο 34’. Μετά από ωραία ενέργεια ο Νιζάμης έδωσε στον Σταύρου που έπιασε ωραία σέντρα στην «καρδιά » της αντίπαλης άμυνας και ο Σπανός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Στην επανάληψη ο Καραβάς   βγήκε πιό μπροστά, πιο επιθετικά, αλλά η γρανιτένια άμυνα των γηπεδούχων δεν επέτρεψε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία τους.
Αντίθετα οι Μοσχατιώτες παίζοντας πιο ψύχραιμα έβγαιναν καλύτερα στην κόντρα επιζητώντας ένα δεύτερο γκολ, κάτι που θα μπορούσε να γίνει στο 58’ όταν  η κεφαλιά του προωθημένου Πέττα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
. Οι δυο ομάδες ζήτησαν  από ένα πέναλτι. Ο Καραβάς στο 45’ σε ανατροπή του Μπεσού και το Μοσχάτο στο ξεκίνημα της επανάληψης( 46’) σε ανατροπή του Νιζάμη, όμως; ο νεαρός διαιτητής Πουλόπουλος, εν φαίνεται να πείσθηκε.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Πέττας, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης ( 82’ Χατζάκης), Μουρελάτος, Μπόλης ( 69’ Ρεντόν), Στούπης, Σπανός (88’ Στεφανής).
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίγκας, Μουρελάτος, Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Χρυσανθακόπουλος, Καστράτι, Τζώρτζης, Ζαχαράτος (68’ Παναγιωτόπουλος), Μπεσού, Μπιλίμπασι, Παυλόπουλος ( 56’Γκέκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου