Ο Αμπελακιακός 2-1 τον Καραβά

Ο Αμπελακιακός πήρε την πρόκριση στον αγώνα με τον Καραβά, κερδίζοντας με 2-1, σε ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα του Πειραιά, ήταν αυτή που έδειχνε ότι ήθελε περισσότερο την πρόκριση, και είχε τις ευκαιρίες για να την πετύχει, ωστόσο το φινάλε ήταν πικρό, αφού ο Αμπελακιακός με ηγέτη και σκόρερ τον Σταφσουλάι "χτύπησε" σε νεκρό χρόνο..
Οι Σαλαμίνιοι που προτίμησαν  να κάνουν  ροτέισον, αφψήνοντας αρκετούς βασικούς εκτός ενδεκάδας-άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Σταφσουλάι που δέχτηκε την μπάλα από τον Σαρηγιάννη. Οι Πειραιώτες  που ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ισοφάρισαν γρήγορα (22’) με ωραίο σουτ του Ερμάλ  από πλ΄'αγια θέση ενώ στο 35’ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, όταν κέρδισαν πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Σπάθας σε ανατροπή του Μπιλίμπασι από τον Ράπτη. Το εκτέλεσε ο «παθών» στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη τοπ σκηνικό δεν άλλαξε ο Καραβάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο 78΄  του ακυρώθηκε τέρμα που σημείωσε ο  Ερμάλ ως οφ-σαιντ.
 Κι ενώ όλα έδειχαν ότι πάμε για παράταση ο Κοκλιώτης έβγαλε μπροστά τον Σταφσουλάι που απέφυγε με ταχύτητα τρεις αντιπάλους και πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καραμαλίγκα γράφοντας το τελικό 1-2 .
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ηλία Σπάθα.
ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίγκας, Χονδρουδάκης, Παπαδόπουλος, Καλιακούδας, Λάλα, Καστράτι, Τζώρτζης (76’ Παυλόπουλος), Ζαχαράτος (62’ Παναγιωτόπουλος), Μπεσού, Μπιλίμπασι, Ερμάλ.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Κόρμπας, Ζώτο, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μαούνης (77’ Καμπούρης), Σγούρδας (34’ λ.τρ. Λιάτος), Μπούτσης, Λίτσι (78’ Κοκλιώτης), Σταφσουλάι, Ράπτης, Σαρηγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου