Ήττα στον Γιούχτα και νέο θέμα στον Ιωνικό

 Χωρίς προπονητή ο Ιωνικός στον αγώνα, αφού 2 ώρες πρίν παραιτήθηκε ο Ανυφαντάκης.
 Οργή για δυσαρέσκεια στους Νικαιώτες για την στάση του Ανυφαντάκη!
Ο Γιούχτας επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού,  που 
αιφνιδιάσθηκε στο α΄ ημίχρονο, ενώ όταν προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη οι Κρητικοί, κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους 2-0 .
 Πάντως τα προβλήματα για την Νικαιώτικη ομάδα φαίνεται ότι δεν τελειώνουν, αφού μετά την διοικητική κρίση που ξέσπασε την Παρασκευή με την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια στο σημερινό παιχνίδι, παρατάχθηκαν και χωρίς προπονητή, αφού πρίν τον αγώνα ο τεχνικός της ομάδας ο Κώστας Ανυφαντάκης σε ιστοσελίδα της Κρήτης έκανε γνωστή την παραίτηση του από το πάγκο του Ιωνικού, βαρύνοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα.
Στο 13΄ ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ με πλασέ του Σταθόγλου από το ύψος της μικρής περιοχής, και διπλασίασε τα τέρματα του στο 33΄με κοντινό πλασέ του Κουσίδη μετά από εξαιρετική πάσα του Ηλιόπουλου..
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης(85′ Ρουμπάκης), Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος, Μαυρομάτης ( 90′ Μανουσάκης), Τριανταφύλλου, Κουσίδης( 58′ Ανωγειανάκης), Ηλιόπουλος( 73′ Κορτσινίδης).
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημολιός(45′ Ντάλας), Μαντόρος, Παντελίδης, Καλλέργης, Δημακάκος, Θέος, Γκοτσούλιας (75′ Καρέλης), Κουιρουκίδης, Σαμιός( 85′ Τουρέκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου