Στα πέναλτι πέρασε ο Αμπελακιακός

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στο ντέρμπι  Προοδευτικής - Αμπελακιακού, με την ομάδα της Σαλαμίνας να επικρατεί με 4-3, κι αφού η κανονικά διάρκεια και η παράταση έμειναν στο 0-0.
Στο 1’ ο  Σταφσουλάι για τον Αμπελακιακό έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Μπαντίκο, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. 

 Η Προοδευτική στην συνέχεια ήταν αυτή που απείλησε κι έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες Στη συνέχεια οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ, σε προσπάθειες των Βασιλείου(32’) και Κολιόπουλου(30’) που όμως επενέβη ο γκολκήπερ Καρνέσης.
Ο Αμπελακιακός στο 45’  κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τζιτζικαλάκη, όμως ο μαίτρ του είδους γκολκήπερ Μπαντίκος  απέκρουσε το σούτ του Χαλούλο που ανέλαβε την εκτέλεση.
Στο  48΄ η Προοδευτική  έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Γκόγκα με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο, αφού η ομάδα του Κορυδαλλού έλεγξε τον αγώνα.
 Το 90λεπτο οδηγήθηκε  χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο, όπως και η παράταση για να πάμε στα πέναλτι
Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με τους νησιώτες να αποδεικνύονται πιο εύστοχοι.
Για τον Αμπελακιακό ευστόχησαν οι Ράπτης, Σαρηγιάννης, Χαλούλος και Ζώτο Κίντο, ενώ αστόχησε ο Λέκκας(δοκάρι).
Για την Προοδευτική  σκόραραν οι Παναγιωτόπουλος, Τσίτος και Κύβελος, ενώ δεν πέτυχαν το στόχο οι Δηλαβέρης(απέκρουσε ο Καρνέσης) και Μπαντίκος(άουτ).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Ντουμιτρέσκου.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Γκόγκα, Τασιούλης(105’ Αγγελόπουλος), Κότας(55’ Κύβελος), Τζιτζικαλάκης, Βασιλείου, Κερασίδης(84’ Θωμάς), Τσίτος, Τάκβο, Κολιόπουλος(70’ Παναγιωτόπουλος), Δηλαβέρης.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Λίτση(60’ Μπούτσης), Σγούρδας(97’ λ.τρ. Ζώτο Κίντι), Κοκλιώτης(60’ Ράπτης), Ζώτο Κέρκι, Σαρηγιάννης, Σταφσουλάι(73’ Λέκκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου