'Σεφτέ" ο Ιωνικός 2-1 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Σεφτέ στις νίκες έκανε σήμερα ο Ιωνικός κερδίζοντας δύσκολα τον αξιόμαχο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετές φάσεις , στο 11'  με τον  Κουιρουκίδη, με τον Πατσατζόγλου στο 22΄ με τον γκολκήπερ Πονηρό να  επεμβαίνει.
Η ομάδα των Χανίωνμ απείλησε με σουτ του Πετράκου  που απέκρουσε ο Μακρυωνίτης με διπλή προσπάθεια, ωστόσο στο 41΄  ο Πετράκος με ψηλοκρεμαστό σούτ  δεν άφησε περιθώρια στον γκολκήπερ του Ιωνικού για το 0-1.
Στην επανάληψη ο Ιωνικός μπρός στο φάσμα της ήττας αντέδρασε έβγαλε πάθος, ψυχή, αρχικά είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γκοτσούλια, για να φθάσει στη ισοφάριση στο  65΄ .
 Μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απέκρουσαν αρχικά σούτ του  Κουιρουκίδη, η μπάλα  έφθασε  στον Μαντζώρο που ισοφάρισε με πλασέ.
Πέντε λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του  Παληγεώργου με δεύτερη κίτρινη, και στην συνέχεια η πίεση από τον Ιωνικό έγινε ασφυκτική.
Τελικά, στο 80΄ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουιρουκίδη, και ο Καλλέργης που ανέλαβε την εκτέλεση,  ψύχραιμα έκανε το 2-1.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυωνίτης (46′ Κουρεπίνης), Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (70′ Καρέλης), Θέος (56′ Πογκοσιάν), Σάμιος, Ντάλλας (60′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης.
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ : Πονηρός, Βασιλάκης (83′ Βεστάκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης (79′ λ.τρ. Ξαγοράρης), Μποτωνάκης, Πετράκος (56′ Βαρδάκης), Νικόλτσης (72′ Λαμπάκης), Τσίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου