Ήττα και ...λαικά δικαστήρια στον Κορυδαλλό

 Νέα οδυνηρή ήττα για την Προοδευτική, αυτή την φορά  από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 1-2 και φυσιολογικό  είναι στο τέλος να έχουμε  θύελλα αντιδράσεων από τον φίλαθλο κόσμο της Κορυδαλλιώτικης ομάδας και λαικά δικαστήρια.

Η Προοδευτική  κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33΄ με  σούτ του Κερασίδη, έπειτα από ενέργεια του Κόττα όμως στην επανάληψη το ΣΥΝΚΑ μπήκε με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νικόλτση (51′), πέτυχε την ισοφάριση στο 53′ με τον Βεστάκη. Τρία λεπτά μετά το 1-1 λίγο έλειψε η Προοδευτική με παρόμοιο τρόπο που σκόραρε να κάνει το “2 στα 2” όσον αφορά τις ευκαιρίες της, αλλά αυτή τη φορά ο Κερασίδης δεν αξιοποίησε την εξαιρετική  μπαλιά του Κόττα.
Η χανιώτικη ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έλεγχε το παιχνίδι και τελικά έφτασε στην ολική ανατροπή στο 83′ με το σουτ του Μαζιώτη. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί του σκόρερ με σκισμένη φανέλα και ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντασης.
Στη συνέχεια το ΣΥΝΚΑ είχε ακόμη δυο σπουδαίες φάσεις για γκολ στις καθυστερήσεις με πρωταγωνιστή – δημιουργό τον Βεστάκη, αλλά και στις δυο περιπτώσεις οι αμυντικοί δεν επέτρεψαν στον Μποτωνάκη να σκοράρει.
ΠΡΟΟΔEYTIKH: Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης, Ξυγκάκης, Τζιόλας, Ρέτζος, Κόττας, Κερασίδης, Κίτος (40′ λ.τρ. Μακροστέργιος), Ιβάνοφ (57′ Ταγκμπό), Ι. Παναγιωτόπουλος, Δηλαβέρης (76′ Χρήστου).
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Πονηρός, Βασιλάκης, Καρβουνιάρης (27′ λ.τρ. Βεστάκης), Παπατζίκος, Δ. Παναγιωτόπουλος, Βαρδάκης, Μαζιώτης (90′ Λαμπάκης), Κυτράκης, Μποτωνάκης, Ξαγοράρης (79′ Περδικάκης), Νικόλτσης (90+3′ Τσίτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου