Ο Εθνικός 1-0 τον Αμπελακιακό

Ανώτερος ο Εθνικός - έφθασε, όμως αρκετά δύσκολα στην  νίκη με 1-0 επί του Αμπελακιακού, που παίζοντας με  σφιχτή αμυντική γραμμή πάλεψε για τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Ο Εθνικός είχε ασφυκτική υπεροχή, με τον Αμπελακιακό να  είναι σχεδόν όλος πίσω από την μπάλα, όμως σε μιά από τις λίγες επιθετικές του
προσπάθειες, λίγο έλειψε να φθάσει στο γκολ, με τον Βουτσινά στο 11΄ να αποκρούει το σούτ του Λέκκα που βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Εθνικού. 
 Αμέσως μετά ο Μάναλης σε θέση τετ- α-τετ με τον Καρνέση δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 43΄ ο Παυλάκης απειλεί με διπλή προσπάθεια και στην εκπνοή του α΄ μέρους ωραίο φάουλ του Ρομάνο απέκρουσε ο Καρνέσης.
Στο 57΄  φάουλ από τον Ρομάνο, θα διώξει ο Καρνέζης  με γροθιές, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Τσιλιγκίρη θα περάσει άουτ.
Φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελακιακού στο 63΄ όταν  ο Ρομάνο «χορεύει» τους αντίπαλους αμυντικούς, η μπάλα στον Αλεξίου του οποίου το σουτ θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
 Καλή φάση για τον Αμπελακιακό στο 68΄ και πάλι με τον επικίνδυνο Λέκκα να επιχειρεί ατομική  προσπάθεια και σούτ που απέκρουσε ο Βουτσινάς.
Για να φθάσουμε στο 74, όταν ο Πολίτης θα κάνει έξυπνη σέντρα- σουτ προς την μικρή περιοχή, εκεί όπου θα πεταχτεί ο Μάναλης αγγίζοντας ελάχιστα την μπάλα, η οποία μπερδεύοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα θα κυλήσει στα δίχτυα για το 1-0 λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.
Στο 79′ ο Αλεξίου θα πασάρει δεξιά, στην κορυφή της αντίπαλης περιοχής στον Μάναλη, αυτός θα βγάλει πιο δεξιά στον Πολίτη το σουτ του οποίου στη γωνία θα βγάλει σε κόρνερ ο Καρνέσης.
Στις καθυστερήσεις μεγάλη  ευκαιρία με τον Πολίτη ζαλίζοντας τρεις αντιπάλου μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του για το 2-0 πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Βλάχος(55΄ Λεβέντης), Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης(60΄ Πολίτης), Αλεξίου, Μάναλης(80 ΄Μπάτερ), Romano, ( 85΄ Κωνσταντίνου)Παυλάκης. 
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Σγούρδας(59′ Κοκλιώτης), Καϊμακαμούδης (69 ‘Σταφσουλάι), Μπούσης, Λίτσι(82′ Ζώτο), Ράπτης (66’ Σαρηγιάννης), Λέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου