Επιβλητικός ο Εθνικός 2-0 στην Επισκοπή

 Ένας σπουδαίος Εθνικός πήρε  σημαντική και δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής, αποδεικνύοντας ότι
δικαίως θεωρείται κατά πολλούς το φαβορί στον όμιλο του.
 Ο Εθνικός  άνοιξε το σκορ στο 42’  όταν από την κοφτή μπαλιά του Τσιλιγκίρη, ο Μάναλης από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55’ ο Μάναλης βρέθηκε απέναντι στον Νικηφόρο με τον πορτιέρο
της Επισκοπής να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 62’  η Επισκοπή άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από το κόρνερ του Σουμπασάκη, ο Βουτσινάς αρχικά απομάκρυνε με τον Κεσίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού. 
Στο 65’ ο Νάκας έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά με τον Κατσικοκέρη να πλασάρει πιεζόμενος στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Βουτσινά.

Από το αράουτ του Σαββίδη, στο 75’ ο Μπανγκούρα πήρε τη δεύτερη κεφαλιά στο β’ δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. 
Για να φθάσουμε στο 90’ όταν  ο Τσιλιγκίρης έφυγε στην αντεπίθεση κι αφού η Επισκοπή είχε ανέβει για να ισοφαρίσει, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του πόδι για να σουτάρει συρτά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 0-2 
Στο 93’ ο Σερβιλάκης εκτέλεσε φαλτσαριστά ένα κόρνερ με τον Μπανγκουρά μόνος του στο β’ δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πατεμτζή, Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Νικηφόρος, Νάκας (69’ Γιόρνταν), Σερβιλάκης, Μποτωνάκης, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης (Χαλκιαδάκης), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Ματαραγκάσι (52’ Κεσίδης), Πήλιος (83’ Τζόρνταν).

ΕΘΝΙΚΟΣ : Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Κωνσταντίνου (87’ Πεχλιβανίδης), Τσιλιγκίρης (92’ Λεωνιδόπουλος), Μάναλης (83’ Μπλάνκο), Αλεξίου, Πολίτης (67’ Παυλάκης), Σκεντεράι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου