Με σούπερ στάρ τον Λέκκα ο Αμπελακιακός 2-1 τον Ατρόμητο

Με ηγέτη και σκόρερ έναν άφθαστο Νίκο Λέκκα ο Αμπελακιακός  πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 επί του  μαχητικού Ατρόμητου Πειραιά.
 Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν όλα τα λεφτά στον σημερινό αγώνα αφού κυριολεκτικά έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ατρόμητου που δεν μπόρεσε να βρεί λύση.
 Στο 28΄ ο Λέκκας ελίχθηκε από τα αριστερά πάτησε περιοχή, έπιασε ένα συρτό δυνατό σούτ που αιφνιδίασε τον γκολκήπερ Παπάζογλου για το 1-0.

 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε ανύποπτη φάση καθώς στο 48΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελακιακού και μετά από κόρνερ του Ντάφλα, ο Καρνέσης φάνηκε να μπλοκάρει την μπάλα, αυτή του   ξέφυγε για να περάσει την γραμμή κατ΄ υπόδειξη του βοηθού Κορώνα με τον ρέφερι Βάτσιο να δείχνει σέντρα.
 Ωστόσο ο Αμπελακιακός πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 51΄ όταν ο  Λέκκας εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ έξω  από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του Παπάζογλου για το 2-1.
 Στο 65΄  μεγάλη ευκαιρία για τον Αμπελακιακό για το 3-1, όταν ο Λέκκας ελίχθηκε από τα δεξιά  γύρισε την μπάλα στην καρδιά της εστίας του Ατρόμητου, εκεί όμως ο Καιμακούδης από το σημείο του πέναλτι  σούταρε απελπιστικά άουτ.
 Ο Ατρόμητος στις καθυστερήσεις άγγιξε την ισοφάριση όταν κέρδισε φάουλ, που έκτέλεσε  άψογα ο Ντάφλας, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι βρίσκοντας την δεξιά κάθετη δοκό του Καρνέζη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία Βάτσιου( Δυτ. Αττικής) Παγουρτζής - Κορώνας( Πειραιά)
 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέζης,  Χαλούλος, Λι'ατος,  Καμπούρης( 76΄  Ζώτο),  Μαούνης,  Σγούρδας( 78΄ Κοκλιώτης), Καιμακούδης(80΄ Σαρηγιάννης),  Μπούτσης, Λίτσι, Ράπτης ( 70΄  Σταφσουλάι),  Λέκκας.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπάζογλου, Βυζανιάρης(50΄ Τζαθάς), Γαβαλάς, Τζωρτάτζος, Φυσαράκης(80;  Μπαλτζάκης) Ταμπάκης, Τσαραούσης, Ντάφλας, Δανασής, Κατσαβριάς ( λ.τρ 12΄ Toπτίδης) ) Κοντάκος(84΄ Αρβανίτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου