Ο Ιωνικός 2-0 στα Καμίνια τον Ατρόμητο

 Ανώτερος ο Ιωνικός  ειδικά στην επανάληψη, πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου Πειραιά, που μόνο στο α΄ μέρος  μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του  Ιωνικού ο ήταν ο
Μιχάλης Κουιρουκίδης που πέτυχε και τα δύο  της Νικαιώτικης ομάδας.
Το 0-1 έγινε  στο 71΄ με έξοχη κεφαλιά του Κουιρουκίδη έπειτα από φάουλ του Ντάλλα   ενώ στο 87΄ ο Ατματζίδης που έφυγε στην αντεπίθεση 'έδωσε  πάσα, για το πάρε- βάλε του Κουιρουκίδη.
 Ο Ατρόμητος απείλησε στο  33΄ με τον Δανασή, και στο 44΄ με  εντυπωσιακό σούτ του Ντάφλα που  έδιωξε σε κόρνερ ο σταθερός Κουρεπίνης.
 Στο  41΄ ο Θέος με ένα  έξυπνο σούτ δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον Χαντζάκη με τον τερματοφύλακα μ του Ατρόμητου να σταματάει τον Θέο στο 51΄  και τον Πογκοσιάν στο  80΄ από τα δύο μέτρα.
 Πάντως στην φάση  αυτή ο τερματοφύλακας έδωσε  κατά λάθος την μπάλα στον Ατματζίδη που πάσαρε στον Πογκοσιάν για να μην μπορέσει να νικήσει τον πορτιέρο του Ατρόμητου.
 Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζάκης είπε όχι και στον Ατματζίδη από τα δύο μέτρα. 
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαμουτσαντώνη( Χίου)
AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χατζάκης, Τσαραούσης, Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Σαμιώτης(77΄ Κοντάκος), Ταμπάκης, Τζαθάς, Φυσαράκης(86΄ Κωτσαλάς), Δανασής, Ντάφλας, Μπαλτζάκης(65΄ Κατσαβριάς)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Παντελίδης, Δημακάκος , Μαντζώρος, Γκοτσουλιάς, Ντάλας(77 Πλάκας), Θέος(55 Σάμιος), Ατματζίδης(90 Καρέλης), Κουιρουκίδης, Καλλέργης(65 Πογοσιάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου