Επεισοδιακό 0-0 της Προοδευτικής με Διαγόρα

Δεν μπόρεσε η Προοδευτική να κάμψει την αντίσταση του ψυχωμένου Διαγόρα Ρόδου που απέσπασε  το 0-0, ωστόσο οι Κορυδαλλιώτες έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για την φάση στην εκπνοή του αγώνα όταν τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ που  σημείωσε ο Βλάχος με υπόδειξη της βοηθού Δέτση και μάλιστα το βίντεο του  αγώνα  δικαιώνει απόλυτα τις έντονες διαμαρτυρίες των Προοδευτικάνων.

 Μέτριο έως κακό το πρώτο μέρος, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Διαγόρα να μπλοκάρει τα ατού της Προοδευτικής που πάντως ήταν κακή σε αυτό το διάστημα.
 Στην επανάληψη όμως η Προοδευτική μπήκε φουριόζα στο γήπεδο πίεσε ασφυκτικά τον Διαγόρα που είχε το νού του να  διώχνει την μπάλα από τα μετόπισθεν.
 Μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική στο 55΄ όταν σε αντεπίθεση ο Κουιρουκίδης  έβγαλε μόνο με τον γκολκήπερ του Διαγόρα τον Φαμπίνιο, ο οποίος καθυστέρησε και το σούτ που επιχείρησε κόντρα στους αμυντικούς  για να φύγει κόρνερ.
 Στην συνέχεια  είχε σειρά  από κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλευτα για την Προοδευτική, σύρΡαξη στο 87΄ και διακοπή του αγώνα επί 5λεπτο, για να φθάσουμε στο 90΄ όταν η Προοδευτική, κέρδισε ένα φάουλ από πλάγια δεξιά το εκτέλεσε ο Ντάλας πήρε την  κεφαλιά ο Νικολόπουλος και ο επερχόμενος Βλάχος  που ήρθε τρέιλερ από πίσω με άψογο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση, που στην συνέχεια έγινε έκρηξη όταν  διαπιστώθηκε ότι η βοηθός  κ. Δέτση είχε υποδείξει  οφ- σάιντ.
 Πολιορκήθηκε η κ. Δέτση, διακόπηκε το παιχνίδι και πάλι για 5 λεπτά, φυσικά δεν άλλαξε τίποτε, για να σφυρίξει την λήξη του αγώνα ο ρέφερι Φώτης από την Εύβοια , μάλλον νωρίτερα μέσα σε θύελλα  αντιδράσεων και διαμαρτυριών από το γήπεδο που κόχλαζε...
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος,    Ξυγκάκης, Φαμπίνιο( 60 ΄Βλάχος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Καννελόπουλος( 70 ΄Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης.
 ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Εςυαγγελιδάκης, Μήτκας, Προβατίδης, Μεντής, Πέεφ( 85΄ Ρούνιτς),, Βελέτης, Σουάνης, Αγγεούσης, Σκάρος  Βελλίνης ( 65΄ Γεωργίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου