Ο Ιάλυσος 1-0 το Κερατσίνι

 Σημαντική νίκη για τον Ιάλυσο μες 1-0 επί του μαχητικού Κερατσινίου, σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, στο α΄ μέρος οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι είχαν την υπεροχή, απέναντι στο Κερατσίνι που προσπάθησε να φυλάξει τα νώτα του,όμως είχε την ατυχία να δεχθεί το γκολ στην εκπνοή  του ημιχρόνου.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι, ανέβηκε  πίεσε κι έκανε ευκαιρίες..
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 12’, όταν από μπαλιά του Δήμα, ο Δελαπόρτας σε θέση φορ σούταρε και έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 18’ ο Πασαλίδης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου μπλόκαρε την μπάλα, όμως η καλή ευκαιρία για το Κερατσίνι ήταν στο 40′, σε αντεπίθεση του αντεπίθεση Παπασπύρου έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει  δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 42′, ο Μπεγκλετζης ανατράπηκε έξω από την περιοχή και ο διαιτητής έδωσε φάουλ για τον Ιαλυσο. Το εκτέλεσε ο Φαβάλι με πάσα στον Δελαπόρτα μέσα στην περιοχη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου ο Γιώρας απόκρουσε σε κόρνερ.

 Στο 45΄ ο  Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δελαπόρτας με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Βλάχο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0.
Ευκαιρία για το Κερατσίνι στο 59′ καθώς μετά από αντεπίθεση, ο Πασαλίδης πάσαρε στον Τσουβαλτσίδη ο οποίος σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Ανδρούτσος απόκρουσε σε κόρνερ.
Διαγώνιο σουτ του Δελαπόρτα στο 64’ από πλάγια θέση αριστερά, έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.
Σημαντική ευκαιρία για τον Ιαλυσο στο 75′ όταν ο Σπαρτάλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά αντί να σπάσει τη μπάλα, προτίμησε να πλασάρει στην κλειστή γωνία. Η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 77′ Ο Φαβαλι εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα, Νικήτας, Αρχοντούλης (87’ λ.τ. Καραμανώλης), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (92’ Αρέτογλου), Δελαπόρτας, Δήμας, Βλάχος (63’ Σπάρταλης)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας, Σιγάλας (62’ Σιάνος), Σκεντεράϊ, Μπατής, Βαττής (79’ Μεγαλοοικονόμου), Γκιάτης (52’ Καρέλης), Τσουβαλτσίδης, Διάκος (75’ Καστράτι), Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Παπασπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου