Ο Εθνικός 3-0 στο Ζευγολατιό

 Στο 7΄ το σουτ του Κωνσταντίνου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Ρομάνο και Σώπαση στο 11΄ και στο 27΄ αντίστοιχα. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει στις τρεις αυτές περιπτώσεις οι «κυανόλευκοι», το πέτυχαν στο 41΄ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλάκη.
Με 3-0 επικράτησε στο Ζευγολατιό ο Εθνικός πλησιάζοντας στον πόντο την  Προοδευτική.
 Οι Πειραιώτες αν και είχαν την υπεροχή σε όλο το 90λεπτο, κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων στο 41΄ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σούτ του Παυλάκη κι από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν εύκολα.

Στο 7΄ το σουτ του Κωνσταντίνου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και τα σουτ των Ρομάνο και Σώπαση στο 11΄ και στο 27΄ αντίστοιχα. 
Στο 44΄ ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 2-0 το σουτ όμως του Κατσικοκέρη πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Ντάση.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει την νίκη και στο 51΄ κατάφερε, να κάνει το 2-0 με το σουτ του Μακρυγιάννη.
 Το τελικό 3-0 ήρθε στο 69΄ με εκτέλεση πέναλτι του Κατσικοκέρη.
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος, Σούλι, Καντιλιεράκης (46′ Μπάρτζης) Βελέντζας, Καλλίρης Αλ., Καλλίρης Α., Παππάς (46′ Μπάρτζης), Σπέτσι, Καραγκούνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ :Σικαλιάς, Στασινός (75′ Κομνηνός), Γερόλυμος (50′ Βλάχος), Κρητικός, Ρούσσης (18′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κωνσταντίνου (65′ Κατίδης), Μακρυγιάννης, Σωπασής, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου