Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Νεάπολη!!

Όλοι οι δρόμοι σήμερα το απόγευμα οδηγούν στην Νεάπολη, στο μεγάλο Πειραικό ντέρμπι Ιωνικού - Προοδευτικής, ένα παιχνίδι με ξεχωριστή αίγλη, ένα παιχνίδι που κάθε χρονιά, αντιμετωπίζεται ως το παιχνίδι της χρονιάς  στον φίλαθλο κόσμο των δύο ιστορικών συλλόγων.
 Ένα παιχνίδι το οποίο επικεντρώνει τεράστιο  ενδιαφέρον και γενικότερα για όλο τον φίλαθλο κόσμο της χώρας, άλλωστε
ουσιαστικά μιλάμε για δύο ομάδες με αίγλη Α΄ Εθνικής.
 Το ντέρμπι  αναμένεται να παρακολουθήσουν  περί τις 2.000 φιλάθλων, αφού οι καιρικές προβλέψεις για το απόγευμα είναι αρκετά καλές, ενώ να σημειωθεί ότι θα μεταδοθεί  ζωντανά σε Live straming από SPORTAL TV.
 Ανανεωμένος ο Ιωνικός
 Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, θα παραταχθεί ο ανανεωμένος Ιωνικός ο οποίος με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έγινα είναι δεδομένο ότι θα παρουσιασθεί ζωντανός κι έτοιμος για την μάχη.
 Ο τεχνικός Νίκος Μαρωνίτης θα έχει στην διάθεση του όλους τους νεομεταγραφέντες( Χατζησάββα,  Αφράτη κλ.π).
 Φυσικά ο Ιωνικός θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίχτη που δεν είναι άλλος από τον πύρινο φίλαθλο κόσμο του.

 Χωρίς Μπέλερη η Προοδευτική
 Ασφαλώς στην Προοδευτική, το θέμα που αντιμετωπίζει ο Λουκάς Καραδήμος είναι η απουσία του πιού σταθερού ίσως ποδοσφαιριστή της του Νίκου Μπέλερη, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.
 Ωστόσο το κενό αναμένεται να καλύψει ο νεοαποκτηθείς Φαμπίνιο
Φυσικά κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο Λουκάς Καραδήμος κι ο Μιχάλης Μαρής.
 Ο τεχνικός της Προοδευτικής πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ιωνικού, ενώ ο Μαρής ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας του Ιωνικού.

 ΔΡΑΚΌΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 Δρακόντεια μέτρα έχουν ληφθεί για σήμερα το απόγευμα στην Νεάπολη, από την αστυνομία που κυριολεκτικά έχει επιστρατεύσει 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και  αρκετα όργανα  από την αθλητική βία.
 Μέτρα που παρόμοια λαμβάνονται μόνο σε ντέρμπι των μεγάλων του Ποδοσφαίρου μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΟ η ΑΕΚ.
 Πάντως με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημερώνει για τα εξής:
"Eνόψει του αυριανού αγώνα ΙΩΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης (ώρα 4.μ.μ.) η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει για τα εξής:   
1.Δεν  θα διατεθούν εισιτήρια, καθώς και δεν θα υπάρξει η μετακίνηση φιλάθλων της Προοδευτικής  
2.Οι θύρες του γηπέδου 1-2, 4 και 5 (vips) θα ανοίξουν στις 2 μ.μ ενώ το κεντρικό εκδοτήριο επί της Γρ. Λαμπράκη θα είναι ανοιχτό από τις 1 μ.μ για την εξυπηρέτηση.   
3.Οι φίλαθλοι που  θα προσέλθουν στο γήπεδο κατά την είσοδο τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο  
4.Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος ενώ απαγορεύεται η μεταφορά  καπνογόνων , βεγγαλικών, μπουκαλιών καθώς και η  τοποθέτηση πανό, πλακάτ με υβριστικό- ρατσιστικό περιεχόμενο.   
5.Επίσης δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε  φιλάθλους που είναι σε κατάσταση μέθης , ή υπό την επήρεια  ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν θα επιτρέπεται σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο να προσεγγίζουν τις θύρες.  6.Τα μέτρα που έχουν ληφθεί τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου  θα είναι  ιδιαίτερα αυξημένα, για την αποφυγή τυχόν περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου