Μοιρασιά στο Μοσχάτο, ο Εθνικός στους "4"

 Ο Εθνικός με το σημερινό 1-1 κόντρα στο Μοσχάτο σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτα αγώνα είναι η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά.
 Ωστόσο σήμερα  είδαμε ένα εξαιρετικό Μοσχάτο που ειδικά στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, απέναντι στον Εθνικό που
ξεκούρασε τα περισσότερα βασικά του στελέχη  και για περίπου μιά ώρα δεν μπορούσε να βρεί ρυθμό.
 Στο 10΄ σούτ του Σούφλα μέσα από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Βουτσινάς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα μακρινό σούτ του Σώπαση βρήκε την οριζόντια δοκό του Μοσχάτου.
 Στο 17΄ ο Κάλφας  από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να πιάσει το σούτ όπως θα το ήθελε στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 21΄ ο Σούφλας από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βουτσινά που έδιωξε σε κόρνερ.
 Στο 50΄ το Μοσχάτο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σούφλα, που κέρδισε ο  ίδιος από τον Μπένα, κι ενώ στο 68 ΄ο Εθνικός έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μπένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο επόμενο λεπτό, ο Μακρυγιάννης ξεχύθηκε στην κόντρα , κάνοντας μιά κούρσα 50 μέτρων,  δεν μπόρεσε να τον σταματήσει κανείς  ντρίμπλαρε και τον γκολκήπερ Παπαδόπουλο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-1.
 Στο 86΄ ο Παυλάκης προσπάθησε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο, με τον πορτιέρο του  Μοσχάτου να αποκρούει ενυτυπωσιακά.
  Καλή η διαιτησία του Μπαλαχούτη( Κοντιζά- Ζερβάκη)
 Από το πολύ καλό Μοσχάτο  ξεχώρισαν οι Σούφλας, Φαμίγκας, Καραπιπέρης, Σφυρογιαννάκης, ενώ από τον Εθνικό  ξεχώρισε ο Μακρυγιάννης και ο Κατίδης
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Σφυρογιαννάκης( 62΄λ.τρ Μπαμίχα), Σκορδίλης( 46΄ Μουράτογλου), Σουλάι, Καραπιπέρης, Μπούγιας(78 ΄Μπόλης),Φαμίγκας, Σούφλας, Σαπαλίδης, Κάλφας( 70΄ Κάραβος), Δρυμούσης.
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς,  Βλάχος, Βενέτης, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος( 63΄ Κωνσταντίνου), Κομνηνός ( 46΄ Γκέσιος), Κατίδης, Μάναλης (71΄ Παυλάκης), Σώπασης ( 75΄ Κρητικός), Μακρυγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου