"Εξάποντο" 1-0 το Κερατσίνι στον Ασπρόπυργο

Νίκη, εξάποντο  για το Κερατσίνι που  επικράτησε στον Ασπρόπυργο της τοπικής ομάδας με 1-0 σε ένα παιχνίδι που κυριολεκτικά παίζονταν πολλά και για τις δύο ομάδες στην μάχη της παραμονής.
Στο 7΄ ο Ντούλιας έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ,όταν  έκλεψε τη μπάλα από το Νικολάου αλλά προτίμησε να στείλει τη μπάλα
στη κλειστή  γωνία του Μπότου, αντί στην απέναντι και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 18΄, χάθηκε ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία  όταν ο Σκεντεράι ,από αριστερά, έβγαλε σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα, ο Μπερνιδάκης έδωσε για  τον  Πασαλίδη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.
Στο 44΄σε γύρισμα του Ντούλια,η μπάλα έφτασε στον Παπασπύρο ,το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ.Στην επανάληψη, οι του Ασπροπύργου είχαν κατοχή μπάλας , και το Κερατσίνι κατάφερε να αμύνεται σωστά  ,προσπαθώντας να βγει και σε αντεπιθέσεις.
Κορυφαίες φάσεις για τους  γηπεδούχους, πρώτα  στο 46΄, όταν απο βαθιά μπαλιά του Στρατάκη από την άμυνα,η μπάλα πέρασε με τον Ταχματζίδη να βγαίνει απέναντι από τον Γιώρα που είχε”διαβάσει” τη φάση και βγήκε μπλοκάροντας τη μπάλα στο όχι και τόσο καλό τελείωμα του παίκτη του Ασπροπύργου. Εν συνεχεία στο   64, ο Μπάτσι από κοντά, βρέθηκε απέναντι στον Γιώρα, αλλά ο κίπερ της ομάδας μας έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά,κρατώντας το μηδέν.
Ο έμπειρος πορτιέρο είπε όχι  στο 68΄ φάουλ του Ατματζίδη έδιωξε στο αριστερό του παραθυράκι, με το δεξί χέρι.
To Κερατσίνι, απείλησε στο 85΄, όταν ο Λίτσης έβγαλε σέντρα -διαβήτη για τον Μπερνιδάκη, που έκανε εκπληκτική και δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 88, ήρθε το γκολ.
Ο Μπατής κινήθηκε σε ρόλο μέσου και έβγαλε εκπληκτική μπαλιά  για τον Παπασπύρο που σε ρόλο κρυφού φορ  έπιασε έξυπνη κεφαλιά για  το 0-1 μέσα σε πραγματική αποθέωση.
Στο 90΄, ο Μπερνιδάκης θα μπορούσε να είχε “κλειδώσει” το παιχνίδι ,όταν έκανε το γύρισμα ,μέσα στην περιοχή από την κεφαλιά-πάσα του Καρέλη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
KΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι(88΄ Μεγαλοοικονόμου)-Μπατής-Βαττής-Διάκος-Παπασπύρος-Γκιάτης(63΄ Λίτσης)- Ντούλιας(55΄ Καρέλης)-Πασαλίδης(82΄ Σιγάλας)-Μπερνιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου