"Καθάρισε" το Κερατσίνι 1-0 το Λουτράκι

Mε γκολ του Νίκου Σιάνου στο 80΄ το Κερατσίνι επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Λουτρακίου και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση παραμονής.Μία νίκη  απόλυτα δίκαιη για το Κερατσίνι  που ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με πιο σημαντική το χαμένο πέναλτι του Ντούλια στο 44΄ με τον Διασσινό  να “ψαρεύει” τον επιθετικό  του Κερατσινίου, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή..

Οι Κερατσινιώτες ήταν εξαιρετικοί μπήκαν  δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισαν στα καρέ της την ομάδα του Λουτρακίου η οποία είχε σαφέστατα αμυντικούς προσανατολισμούς.
O Πασαλίδης οργάνωνε άψογα, Καρέλης και Ντούλιας είχαν κέφια αλλά το γκολ δεν έμπαινε.
Μέσα σε όλα ο Μπερνιδάκης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να πάρει τη θέση του ο νεαρός  Σιάνος. που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή!1
Το β΄ ημίχρονο,ήταν αρκετά νευρικό με πολλές μάχες και αρκετά μαρκαρίσματα ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων που έμειναν με 10 παίχτες  στο 69΄όταν ο Γεωργίου είδε  δεύτερη κίτρινη.
Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας ,πίεσαν έχασαν ευκαιρίες  με Τσουβαλτσίδη και  Διάκο,και στο 80 ήρθε η λύτρωση με την εξαιρετική ενέργεια του Σκεντεράι και την δυνατή κεφαλιά του Σιάνου για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι
Η μοναδική καλή φάση του Λουτρακίου ήρθε στο 73΄  με ωραία ενέργεια του Γούλα  αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Γιώρας.
Στο 89΄ ο Ντούλιας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 ,καθώς  ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να “τελειώσει” τη φάση σωστά.
Λίγο μετά, ο Γούλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Ξηρογιάννη( Βοιωτίας)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Γιώρας, Τσουβαλτσίδης,Σκεντεράι,Μπατής,Βαττής,Παπασπύρος,Ντούλιας(92΄ Μεγαλοοικονόμου,Διάκος(86΄ Σιγάλας),Μπερνιδάκης(46΄ Σιάνος) ,Πασαλίδης(84΄ Καστράτι),Καρέλης
ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Διασσινός,Στασινόπουλος Δ.,Γκιζαριώτης(73΄ Παππάς),Ντερτιλής,Τσορμπατζίδης, Πετρίδης,Γούλας,Σιώκος,Γεωργίου,Στασινόποπουλος Λ.Γωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου