Ο Ιωνικός 2-0 το Ζευγολατιό

Με 2-0 επικράτησε ο Ιωνικός του Ζευγολατιού και  συνεχίζει την  προσπάθεια του για να εδραιώσει την θέση του στην κατηγορία.
 Χωρίς να ικανοποιήσει ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του, ωστόσο δυσκολεύτηκε για να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας από την Κόρινθο.

 Χρειάσθηκε ένα πέναλτι στο 38΄ που εκτέλεσε εύστοχα ο νεομεταγραφείς Ηρακλής Αλεξίου για να ανοίξει το σκορ- το πέναλτι δόθηκε σε τράβηγμα του Παππά στον Όλα, και μάλιστα  αμφισβητήθηκε από τους Κορίνθιους
 Ο Ιωνικός  έκανε ευκαιρίες όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια.
 Στο 26΄ κεφαλιά του Καλτσά, έφυγε άουτ όπως και στο 30΄ κεφαλιά του Κορνέζου, στο 53΄ ένα καλό σούτ του Όλα δεν ενόχλησε τον πορτιέρο του Ζευγολατιού, όπως και στο 67΄  ένα χλιαρό του Σιδηρόπουλου.
 Σούτ του Παντελίδη εξ΄ επαφής στο 73΄ έδιωξε σε κόρνερ ο Ντάσης, στο 77΄  κεφαλιά του Πογκοσιάν έφυγε άουτ, και στο 90΄ ο Όλα έβγαλε στο κενό χώρο τον νεαρό Φιλιμέγκα που απέφυγε τον Ντάση  και με πλασέ έγραψε το 2-0.
 Σχετικά καλή η διαιτησία της κας Ελένη Αντωνίου( Ανατ. Αττικής)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος,( 80΄ Φιλιμέγκας), Δημακάκλος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου (90΄ Κουρούμα), Πογκοσιάν, Παπαθανασίου( 60΄Σιδηρρόπουλος),  Όλα, Χαλκιάς, Καλτσάς( 70΄  Σικαλιάς)
 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Ντάσης, Κουτσουμπέλας,  Ζαχαρόπουλος, Σούλι( 35΄ λ.τρ Μπάρτζης Σ. ), Παππάς,  Βελέτζας, Καλίρης Α., Σπέτσι, Μαντζώρος( 55΄  Μπάρτζης Ν.),Καραγκούνης, Καλίρης Αλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου