Ο Ερμής 2-1 τον Καραβά

 Ανοιχτή η πρόκριση στον τελικό

Ο Ερμής Κορυδαλλού επικράτησε με 2-1 του Καραβά σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΕΑΚ Κορυδαλλού παρουσία 300 περίπου φιλάθλων που αψήφισαν το πολύ κρύο, τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα.
 Και μεν το 2-1 δίνει ισχνό προβάδισμα στον Ερμή, ωστόσο το εισιτήριο για τον φετινό τελικό είναι ανοιχτή υπόθεση και για για τις δύο ομάδες.

 Ο Eρμής ήταν πιό επιθετικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ο Καραβάς  είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο 23΄  με σούτ του Φούντα που έδιωξαν οι αμυνόμενοι του Ερμή, και στο 38΄ με έξοχο γυριστό σούτ του Φούντα- μετά από γύρισμα του Γεωργίου που βρήκε την οριζόντια δοκό κι έσκασε η μπάλα στο έδαφος  με τον Καραβά να υποστηρίζει ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, όμως ο βοηθός Ζησιμόπουλος δεν υπέδειξε κάτι
 Η ομάδα του Κορυδαλλού κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκε  στο 31΄ όταν σε  φάουλ του Αυγέρη, ο Σάμιος έριασε την  κεφαλιά  η μπάλα βρήκε στον Λαζάκη, για να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1 μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Ερμή.
 Λίγο αργότερα ο Μώττος επενέβη σωτήρια με διπλή προσπάθεια  αρχικά σε σούτ του Σάμιου Σάμιου,  με τον Αυγέρη να παίρνει την απόκρουση  να σουτάρει κι ο Μώττος να αποκρούει σε κόρνερ.
Γύρω στο 41΄  είχαμε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τον ρέφερι να αποβάλλει του Ομεράι, Μαυράκη.
 Στην επανάληψη το παιχνίδι  ξεκίνησε με μιά καλή ευκαιρία  για τον Ερμή με τον Σάμιο να σουτάρει και να αποκρούει ο Μώτος, για να πέσει ο ρυθμός στην συνέχεια.
 Παρόλα αυτά στο 78΄  σε φάση διαρκείας, ο Κίτσιος  με υποδειγματικό πλασέ,έπειτα από ωραία προσπάθεια του Τζανιδάκη  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μώττου για το 2-0, ένα σκορ που ασφαλώς θα αποτελούσε μεγάλο αβαντάζ για τον Ερμή.
Έτσι ο Καραβάς βρέθηκε με την πλάτη στον τείχο, προσπάθησε  για το γκολ που θα τον ξαναβάλλει στο παιχνίδι - είχε ένα  ωραίο μακρινό σούτ του Φούντα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ασημέλης για να πετύχει το 2-1 στο 89΄.
 Τότε ο ελίχθηκε από τα δεξιά  ο Ρηγούτσος  έβγαλε ωραία συρτή  πάσα στο πίσω δοκάρι κι εκεί ο επερχόμενος Λίμα   με υποδειγματικό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ασημέλη   γράφοντας το 2-1 που ασφαλώς αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.
 Από τους νικητές κορυφαίος ο ογκόλιθος Λαζάκης που δέσποζε στο κέντρο αμύνης και πολύ καλοί οι Σάμιος, Κίτσιος, από τον Καραβά ξεχώρισανν ο Φούντας, ο Χαυτηπανμαγιώτης και ο σταθερός Μώττος.
    Με λάθη η διαιτησία του  Ιωαννίδη( Ζησιμόπουλος- Κορώνας)
 ΕΡΜΗΣ: Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάς, Λαζάκης, Φέκος, Σταθινάκης, Κίτσιος Αυγέρης(78΄ Στακάι), Σάμιος, Λεβέντης(65΄ Τζανιδάκης), Μαυράκης, 
ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώττος, Αναγνώστου, Καμμένος(78΄ Λίμα), Μελλάς( λ.τρ.70΄ Τάνκα), Αναγνωστόπουλος, Ομεράι, Γεωργίου(65΄ Ρηγούτσος),Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού, Φούντας, Χονδρουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου