Σε νεκρό χρόνο!! ο Εθνικός 1-0 τον Ιωνικό

Σε νεκρό - κυριολεκτικά χρόνο  ο Εθνικός, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ψυχωμένου Ιωνικού και να  πάρει την νίκη της χρονιάς όπως ίσως αποδειχθεί με 1-0.
 Μιά νίκη που φέρνει στην κορυφή τους Πειραιώτες που  την επόμενη αγωνιστική θα λύσουν τις διαφορές τους με την Προοδευτική  στο ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο.

 Μπροστά σε   περίπου 1200  φιλάθλους ανάμεσα τους κάπου 200  Νικαιώτες, ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι  δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Κατσικοκέρη στο 7΄ , 31΄Μακρυγιάννη στο 9΄  και τον Ρομάνο στο 36΄ ωστόσο ο Ιωνικός όσο περνούσε ο  χρόνος κέρδιζε μέτρα  ισορόπησε  τον αγώνα και σε 2-3  φάσεις βγήκε μπροστά με αξιώσεις.
 Ο Ιωνικός  σε αυτό  το α΄ μέρος  απείλησε με τον Αλεξίου στο 34΄
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός καλά στημένος αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα απέναντι στον Εθνικό που είχε κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να φανεί  ιδιαίτερα επικίνδυνος πέραν των φάσεων των 62΄ με Κατσικοκέρη, 65΄ με Μακρυγιάννη, ενώ οι Νικαιώτες βρήκαν χώρους, βγήκαν στην  κόντρα με αξιώσεις, αλλά έλειψε η καλή τελική προσπάθεια.
 Για να φθάσουμε στο 96΄ στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Ρομάνο εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ , αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κρητικός που γέμισε στην  καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, η μπάλα βρέθηκε στο πίσω δοκάρι, εκεί που ήταν ο  αμαρκάριστος Κωνσταντίνου και με κοντινή κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση από τους Εθνικούς,  αλλά και παγώνοντας τους Νικαιώτες που είχαν πιστέψει στον βαθμό της ισοπαλίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Μακρυγιάννης(80΄ Γκέσιος), Σωπασής(60΄ Μάναλης), Κατσικοκέρης, Κωνσταντίνου, Ρομάνο, Παυλάκης
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Γιαταγανάκης, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα( 90΄ Φιλιμέγκας) Νικολέτος(87΄ Σιδηρόπουλος),, Καλτσάς( 70΄λ.τρ Σικαλιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου