Σε εξαιρετική κατάσταση η Αίγινα 3-1 την Ολυμπιάδα

Υπό καταρακτώδη βροχή, και χαλαζόπτωση το α΄ μέρος

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τελευταία πιστοποίησε η ομάδα της Α.Ε. Αίγνας Σαρωνικός κερδίζοντας με 3-1 την Ολυμπιάδα σε ένα παιχνίδιο που το  μισό του α΄ μέρους έγινε κάτω από καταρακτώδη βροχή.
 Από την άλλη η νεανική Ολυμπιάδα πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

 Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 36΄ με  με τον Δελή να κάνει φανταστική ενέρεγεια, και να δίνει έτοιμο γκολ στον Μπακόμητρο Ν..
 Πιό πρίν( 14΄)   η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι με ωραία προσπάθεια και σούτ του Ξένου.
 Στην επανάληψη η ομάδα της Αίγινας έκανε το 2-0 στο 52΄  με  άπιαστη κεφαλιά του αρχηγού της, Άρη Λούβαρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ν. Μπακόμητρου.
 Στην συνέχεια η Ολυμπιάδα έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται,,αρχικά με τον Φιλόκι, και στην συνέχεια με τον Άννινο,  όμως ο Γκουτσούλας με ωραία ενέργεια στο 74΄ σημείωσε το 3-0, ο ίδιος άγγιξε το 4-0,όμως ο 14χρονος πορτιέρο Μπαρμπαρήγος που έκανε ντεμούτο δύο φορές έκανε σωτήριες επεμβάσεις, για να μειώσει σε 3-1 ο Φιλόκι στο 89΄ μετά από ενέργεια του Κυλίτση.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Φυλακούρη( Σγαντσός, Μπαλαχούτης)
 Από της Α.Ε. Αίγνας  ξεχώρισαν οι  Λούβαρης, Μπακομήτρος Ν., Πασχάλης,Μπιζιώτας, Καλαφάτης ενώ από την Ολυμπιάδα οι Ξένος, Σταυριανός,  Γκιάτης, Σινάνι
 Α.Ε.ΑΙΓΙΝΑΣ : Μπακόμητρος Κ.,Μαργαρώνης(70΄ Μαλτέζος), Μπακόμητρος Α.,   Λούβαρης, Αγγελάκης Καλαφάτης, Πασχάλης(81΄ Καραγιάννης),Δελής, Μπακόμητρος, Ν.,Μπιζιώτας,Ζάρκας( 57΄ Γκοτσούλας)
 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Γουσγουνέλης ( 54΄λ.τρ.  Μπαρμπαρίγος), Σταυριανός, Πετράκος, Σινάνι, Άννινος, Γκιάτης, Νίνος( 80 ΄Πούλιας)  Κοτσιοβός, Φιλόκι, Κυλίτσης, Ξένος( 85΄  Σαμιωτάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου