Εύκολα άνετα κι ωραία ο Εθνικός 5-1 την Θύελλα

Εύκολα,άνετα και ωραία, ο Εθνικός επικράτησε με 5-1 της Θύελλας Μοσχάτου με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα ,  Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά , στο πρώτο τέταρτο  χάθηκαν ευκαιρίες με  Παυλόπουλο και Γαλάνη, για να φθάσουμε στο 34΄ όταν ο Αθανασόπουλος έσπασε  το τεχνικό οφσάιντ  και  έβγαλε τον Μιχαήλ φάτσα με το 1-0.

Ενα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 2-0, όταν ο Αθανασόπουλος έβγαλε εκ νέου ασίστ  και πάλι για τον Μιχαήλ που σε δεύτερο  χρόνο διπλασίασε τα τέρματα  της ομάδας μας.
Tέσσερα λεπτά μετά την  έναρξη του β μέρους, ο Σαλίμπασα κάνει το 3-0 με ωραίο πλασέ.

Στο  60΄ήρθε το 4-0, αφού  μία ωραία προσπάθεια ξεκίνησε απο τη μεσαία γραμμή ,πέντε παίκτες άλλαξαν τη μπάλα που είχε τελικό αποδέκτη τον Παυλόπουλο που με πρώτη κεφαλιά απέφυγε τον  Τραιφόρο και εν συνεχεια με νέα κεφαλιά ο νεαρός φορ έκανε το 4-0
.Το 5-0  έγινε στο 64΄,όταν ο Μιχαήλ έκανε σέντρα σουτ και  ο αμυντικός  της Θύελλας,ο  Βερέσογλου προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάΔΑς του.
Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν  σε 5-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βερέσογλου ,ε
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βλαντή 

  ΕΘΝΙΚΟΣ:Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης Παπαιωάννου, Κάνδιας(62΄ Μπενάς), Γαλάνης, Χαλιμούρδας(80΄ Καγιώργης),Ηλιόπουλος,Μιχαήλ(70΄ Πιπεριάς), Σαλίμπασα Παυλόπουλος,Αθανασoπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου