"Έδωσαν τα χέρια" Μ. Αετός -Ολυμπιάδα

"ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Μ.ΑΕΤΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ" η νέα ομάδα

 Έδωσαν τα χέρια οι διοικήσεις του Μαύρου Αετού και της Ολυμπιάδας, προκειμένου οι δύο σύλλογοι να συγχωνευθούν, και να δημιουργηθεί μιά ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει στις οικονομικές αρχικά δυσκολίες της εποχής.
  Την  Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία του Μ. Αετού, μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι παράγοντες των δύο σωματείων  συμφώνησαν στο πώς θα κινηθούν, ώστε η συγχώνευση να ολοκληρωθεί  σύντομα.
 Από πλευράς Μ. Αετού παραβρέθηκαν  οι κ. Νίκος Χαλκούσης, Δήμος Φραγκάκος, Αργύρης Κεραμίδας, Γιώργος Χάλαρης,   Γιάννης Φραγκάκος, Μιχάλης Φινιός.
 Από την Ολυμπιάδα  ήταν οι Γρηγόρης Γρηγοράκος, Άκης Χρυσαφέλης, Παναγιώτης Νταλάκος,Παναγιώτης Γουσγουνέλης, ενώ την  στήριξη του στην κίνηση  γνωστοποίησε ο  επιχειρηματίας και χρηματοδότης της Ολυμπιάδας κ. Παύλος Καζαντζίδης που  βρίσκεται στο Κατάρ, και θα βοηθήσει την νέα ομάδα.
Το όνομα της νέας ομάδας που θα προκύψει θα είναι "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Μ.ΑΕΤΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ", ενώ  το έμβλημα θα είναι ο Αετός, κι από κάτω οι 5 Ολυμπιακοί κύκλοι.
 Το επόμενο βήμα για τα δύο σωματεία  είναι οι Γενικές Συνελεύσεις που θα επικυρώσουν την συμφωνία, με τον Μ. Αετό να  γνωστοποιεί ότι η Γενική Συνέλευση με θέμα την συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 20 Απριλίου , και ώρα 6 μ.μ σταγραφεία του Μ. Αετού,ενώ η ανάλογη Γ.Σ. της Ολυμπιάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ στα γραφεία της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου