Σοβαρό το "ντήλ" εξαγοράς του ΑΦΜ Θρασύβουλου στην ΑΕΚ

Ο Ντέμης  κινεί τα νήματα, για αυτό ντήλ

 Σοβαρά το ντήλ του Θρασύβουλου πλέον εξετάζουν στην ΑΕΚ, κι έστω αν επισήμως δεν βγαίνει κάτι, είναι γνωστό στους κύκλους της ένωσης ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά εξετάζεται το ενδεχόμενο εξαγοράς του ΑΦΜ του Θρασύβουλου Φυλής.

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θέμα χειρίζεται ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαίδης, και μάλιθστα  η περίπτωση αυτή ήταν στις σκέψεις του Ντέμη αλλά κι άλλων ενωσίτων  το περασμένο καλοκαίρι, όταν υπήρχε η σκέψη να προχωρήσει αυτό το σχέδιο στην  περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θα λαμβάνε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α΄ Εθνική.
 Το όλο "ντήλ",  θα κοστίσει ένα ποσό  που δεν θα ξεπεράσει τις 500-600χιλιάδες, αφού εκεί εκτιμάται ότι φθάνουν οι οφειλές της ΠΑΕ Θρασύβουλος.
 Στην περίπτωση αυτή εγκαταλείπεται η τωρινή ΠΑΕ ΑΕΚ με τις τεράστιες οφειλές που κατά πολλούς ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ, και ουσιαστικά πάνω στην ΠΑΕ του Θρασύβουλου θα  στηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ Φυλής για να "καθαρίσει" γρήγορα η Κιτρινόμαυρη ομάδα, αλλά και να μπορέσει να επανέλεθει κατά ένα χρόνο γρηγορότερα στην Α΄ Εθνική.
 Βεβαίως πρέπει να σημειωθεί ότι απαραίτητη προυποθεση είναι να παραμείνει ο Θρασύβουλος φέτος στην Β΄ Εθνική, ενώ οι πληροφορίες πιστοποιούν ότι οι άνθρωποι του Θρασύβουλου , είναι θετικοί στο να βοηθήσουν την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου