Μηδενισμός στον Θρασύβουλο και "φούλ" για υποβιβασμό



Μείον 3 βαθμούς από την ΦΙΦΑ 

Με καμπάνα από την ΦΙΦΑ τιμωρήθηκε ο Θρασύβουλος, μετά από τελεσίδικη απόφαση της ΦΙΦΑ.

 Συγκεκριμένα από την ομάδα της Φυλής αφαιρούνται τρεις βαθμοί για οφειλές ύψους 20.000 ευρώ προς τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Κόμπο.
Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στην ομάδα της Φυλής τη σεζόν 2009-10 έχοντας 30 συμμετοχές.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη , αφού ο Θρασύβουλος εδώ και περισσότερο, από ένα χρόνο κλήθηκε να συμορφωθεί, και να τακτοποιήσει την οφειλή , ωστόσο δεν έκαντο παραμικρό, και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος, δηλαδή να επικυρωθεί από το ΔΣ της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής.
Με τα νέα δεδομένα η διαφορά ανάμεσα σε Θρασύβουλο και Βύζαντα Μεγάρων μειώνεται στους τρεις βαθμούς με τους «πράσινους» να μην έχουν κάνει το ρεπό τους, κάτι που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα παιχνίδι επιπλέον.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής αναφέρει: «Σε εκτέλεση της από 08/04/2013 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ η ποινή της αφαίρεση των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο οποίος θα επικυρωθεί στο  επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2».

 Να σημειωθεί ότι η αφαίρεση 3 βαθμών είναι δεδομένη, ενώ  το μόνο που μπορεί να κάνει ο Θρασύβουλος πλέον είναι να τακτποποιήσει την οφειλή σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσουν κι άλλοι μηδενισμοί στα επόμενα παιχνίδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου