Καβάλα στ΄ άλογο ο Κορυδαλλός

Μετά το 3-2 στο ΣΕΦ επί του Προφ. Ηλία με ηγέτη τον Καστρινόπουλο

Μεγάλο παιχνίδι έγινε σήμερα στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Προφήτη Ηλία, και τον Κορυδαλλό, ένα παιχνίδι "τελικός" και για τις δύο ομάδες που παλεύουν για την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία.
 Ο Κορυδαλλός του Δημήτρη Βουτσινά, δείχνοντας ψυχή, 
αυταπάρνηση κατάφερε να   φθάσει στην μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στον Προφήτη Ηλία του Βασίλη Ιωαννίδη που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, όμως έχασε το ματς στις λεπτομέρειες, και ίσως στην εμπειρία των επιθετικών άσσων του Κορυδαλλού.
 Μπροστά σε 250 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ο Κορυδαλλός με την συμπαράσταση των ένθερμων 100 φιλάθλων του, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον 22χρονο Μάριο Καστρινόπουλο,  κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο37' Καστρινόπουλος 0-1
Ωστόσο στο 55΄ ο Γιαλελής με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα εκεί που ο Κουλούρης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1, και τρίαμ λεπτά αργότερα ο Γιαλέλης ξέφυγε από τους αμυντικούς του Κορυδαλλού πρόλαβε την έξοδο του Κουλούρη πλάσαρε και ο Σταματέλλος με προβολή έκανε το 2-1. Μάλιστα το γκολ δε το πανηγύρισε μη ξεχνώντας τα χρόνια που πέρασε στον Κορυδαλλό.

Ο Κορυδαλλός παρά την ψυχρολουσία , αντέδρασε γρήγορα, έτσι στο 61΄ ο  Καστρινόπουλος εκτέλεσε φάουλ  από πλάγια θέση, στέλνοντας  την μπάλα στο απέναντι “γάμα” της εστίας του Σαμαρά κάνοντας το 2-2.
Στο 64΄ ο Σταματέλλος προσπάθησε με λόμπα να κρεμάσει τον Κουλούρη αλλά η μπάλλα έφυγε άουτ, κι αμέσως μετά  ο Χατζηλίας έχασε νέα ευκαιρία,  για να έρθει το 72΄ η ολική ανατροπή.

Ο σπουδαίος Καστρινόπουλος έβγαλε σέντρα  στον Χατζηλία που  με κεφαλιά έκανε το 2-3, εν μέ3σω απαθέωσης των φίλων του ΑΟΚ. Ο Προφήτης Ηλίας προσπάθησε να απειλήσει από στημένες φάσεις που καθάριζαν όμως οι αμυντικοί του Κορυδαλλού και ο Κουλούρης. Ο Κορυδαλλός μπορούσε στις αντεπιθέσεις να “καθαρίσει” το παιχνίδι αλλά οι επιθετικοί του δεν είχαν καλές τελικές προσπάθειες.
Ο Κορυδαλλός αμέσως μετά έχασε λόγω τραυματισμού τον Καστρινόπουλου, αλλά στο τέλος "κράτησε"
Εκτόσα του κορυφαίου Κστρινόπουλου, από τον Κορυδαλλό ξεχώριξσαν οι Χατζηλίας, Βέττας, Τσιμηλιώτης.
Από τον Προφ. Ηλία καλύυτεροι  Σταματέλος,  Γιαλελής, Αναστασόπουλος.
Καλή η διαιτησία των Τσαμούρη, Ζησιμόπουλου και Σινιοράκη.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ : Σαμαράς, Βισβάρδης (46’ Guri), Hushi, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης (70’ Γεωργακάκος), Βοστάνης, Σταματέλλος, Αναστασόπουλος, Γιαλελής.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Μάρθας (65’ Καραθεόδωρος), Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Ψυχίδης, Κατσακούλας (58’ Λεκάκης), Καστρινόπουλος (74’ λ.τρ. Τσέκερης), Νικολάτος, Χατζηλίας, Βέττας, Τσιμιλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου