Στον ίδιο όμιλο Αθήνα- Πειραιά και στην Γ΄ Εθνική;

Δεν είναι ξεκάθαρος ακόμη ο σχεδιασμός των 6 ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, κάτι άλλωστε φυσικό, αφού περιμένουμε να μάθουμε τις 14 ομάδες που θα ανέβουν μέσω των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των ενώσεων, αλλά και αυτές που θα παραμείνουν από το υπάρχον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συν τις όσες υποβιβασθούν από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

 Ασφαλώς το αγκάθι για την Επιτροπή, είναι ο όμιλος στους οποίους θα μπούν οι νησιώτικες ομάδες, και αυτές της Κρήτης.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λοιπόν,  ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε οι ομάδες των νησιών, και της Κρήτης( που πάντως δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τις 12-14), να μοιρασθούν σε δύο ομίλους με τις ομάδες της Αθήνας , του Πειραιά, και της Ανατ. Αττικής).
 Πλήν όμως τελευταίες πληρτοφορίες φέρνουν στο φώς ένα άλλο σχέδιο,  και μάλιστα έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες να υλοποιηθεί.
Βάση αυτού του σχεδίου, οι κάπου 8 η 9 ομάδες της Αθήνας θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες του Πειραιά(4, η 5), μαζί με 2 νησιώτικες ομάδες για να συμπληρωθεί το νούμερο των 16 ομάδων.
 Και μιλάμε ασφαλώς για πραγματική σφαγή,ενώ σε αυτήν περίπτωση οι ομάδες της Κρήτης, θα απαρτίζουν ένα όμιλο με τις ομάδες της Ανατ. Αττικής(3η4),συν 1-2 νησιώτικες ομάδες,και ακόμη κάποιες ομάδες γειτονικών ενώσεων της Αττικής, ώστε να συμπληρεωθεί ο αριθμός των 16 ομάδων.
Όλα πάντως εξαρτώνται από το ποιές θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν μέσω των μπαράζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου