Απίστευτη τραγωδία στον Φοίβο Κρεμαστής

Νεκρός ο 20χρονος ποδοσφαιριστής  Φίλιπος Δελαπόρτας, κι ο Γιάννης Τσιβίλογλου, αδερφός του προπονητή της ομάδας Ευτύχη Τσιβίλογου


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι του Φοίβου Κρεμαστής( η πρωταθλήτρια, και κυπελλούχος της Ε4ΠΣ Δωδ/σων) προς την Ικαρία, αφού νεκρός είναι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δελαπόρτας (γιος του προέδρου Άκη Δελαπόρτα) και ο αδερφός του τεχνικού του συλλόγου  Ευτύχη Τζιβίλογλου , ο Γιάννης, οι οποίοι ήταν θύματα σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Καλύβια.

Η αποστολή του Φοίβου έφθασε το πρωί αεροπορικώς από την Ρόδο στο "Ελ. Βενιζέλος"., κι από εκεί θα ταξίδευε στην Σάμο για τον αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών με τον ΠΑΣ  Ίκαρο.

 Ωστόσο στο αεροδρόμιο  ήρθε ο αδερφός του  Ευτύχη Τσιβίλογου ο Γιάννης, προκειμένου να μεταβεί στα Καλύβια, και να δεί την μητέρα του( από εκεί κατάγεται η οικογένεια  Τσιβίλογου), στο ΙΧ μπήκε ο κι ο νεαρός Δελαπόρτας προκειμένου να αγοράσει καινούργια ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Στις 9.10 το πρωί το όχημα που οδηγούσε ο Γιάννης Τσιβίλογου κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον Φίλιπο Δελαπόρτα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αμέσως ο Ευτύχης Τσιβίλογου που ηταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής αφού το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι η ΕΠΟ έδωσε την συγκατάθεση της στον Φοίβο για την αναβολή του αυριανού αγώνα, αυτός θα γίνει κανονικά, αφού το θέλησαν οι ίδιοι οι παράγοντες του Φοίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου