Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχή των ομάδων για τα μπαράζ

Μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου θα έχουν το δικάιωμα οι πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεων( Εθνικός- Μοσχάτο  στον Πειραιά, Δόξα Βύρωνα - Χαραυγιακός στην Αθήνα, η Θύελλα Ραφήνας στην Ανατ. Αττική, και ο Άτταλος Ν. Περάμου στην Δυτ. Αττική, να δηλώσουν συμμετοχή.
 Μαζί θα πρέπει να επισυνάψουν τα παρακάτω:

A) Για να συμμετάσχουν οι Πρωταθλήτριες Ομάδες των Ε.Π.Σ. στους αγώνες κατάταξης θα πρέπει οι οικείες Ε.Π.Σ. να γνωρίσουν στην Ε.Π.Ο. εγγράφως τους Πρωταθλητές τους μέχρι την 26-04-2013, ημέρα Παρασκευή, όπως τους έχει γίνει γνωστό από την Προκήρυξη της Δ΄ Εθνικής περιόδου 2012 - 2013 στο άρθρο 5 παρ. ΙΒ 1 (προβιβασμός).
Β) Με την παραπάνω Δήλωση συμμετοχής οι ομάδες αποδέχονται, χωρίς επιφυλάξεις, το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Ε.Π.Ο., τους όρους της Προκήρυξης και  της αντίστοιχης οικονομικής

εγκυκλίου και τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της Ε.Π.Ο., διαφορετικά αποκλείονται από τους ανωτέρω αγώνες, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.
Γ) οι ομάδες  στη Δήλωση συμμετοχής πρέπει, υποχρεωτικά, να αναφέρουν το Α.Φ.Μ., τη Δ.Ο.Υ που ανήκουν, τον αριθμό ΦΑΞ και το e-mail του Σωματείου ή επίσημου εκπροσώπου του Σωματείου, πριν την έναρξη των αγώνων. Σε περίπτωση αλλαγής αριθμού ΦΑΞ , τηλεφώνου , ή e-mail υποχρεούνται να ενημερώνουν έγκαιρα την Ε.Π.Ο. εγγράφως, προκειμένου να τους αποστέλλεται η σχετική αλληλογραφία.

Δήλωση συμμετοχής στην οποία δεν θα δηλώνονται τα ανωτέρω στοιχεία δεν θα γίνεται δεκτή.
Δ) Οι ΕΠΣ, επίσης, θα πρέπει να στείλουν στην Ε.Π.Ο., συνημμένα με το έγγραφο της υπόδειξης του Πρωταθλητή, την Δήλωση συμμετοχής και την Κατάσταση Υγείας, συμπληρωμένα υποχρεωτικά από τις Ομάδες.
Τα έντυπα θα τους σταλούν με φροντίδα της Ε.Π.Ο
E) Ταυτόχρονα με την Δήλωση συμμετοχής τα Σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του Λογιστηρίου της Ε.Π.Ο. περί μη οφειλής τους, καθώς και αντίστοιχη βεβαίωση της Ε.Π.Σ. που ανήκουν, άλλως οι Δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

*** Αναλυτικά τα πάντα γύρω από την προκήρυξη των αγώνων μπαράζ , μπορείτε να δείτε στο σαι της  ΕΠΟ, στην ενότητα ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , και στην συνέχεια πατώντας  επάνω στην  επικεφαλίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ( Προκήρυξη).
 Ως γνωστόν τα μπαράζ ξεκινούν με την 1η αγωνιστική την Κυριακή 12 Μαίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου