"Καθάρισε" το Μοσχάτο 4-0 στις Τζιτζιφιές


Ίσως το πιο δύσκολο από τα τρία τελευταία  εμπόδια που του απέμεναν ξεπέρασε σήμερα το Μοσχάτο κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές. Το Μοσχάτο ανανεωμένο αυτήν την φορά καθάρισε εύκολα, αν και θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ίκαρος προσπάθησε έχασε ευακιρίες  και δικαούται τουλάχιστον ένα τέρμα. Από την αρχή της αναμέτρησης το Μοσχάτο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Κοντοπάνο να ανοίγει το σκορ στο 12’ έδειξε τις διαθέσεις του.
Ο Στούπης στο 22’ με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-2, ενώ ο Ντόνε στο 37’ έγραψε το 0-3, δίνοντας πρόωρο τέλος στον αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Γκρέκο στο μεσοδιάστημα. Στην επανάληψη ο Ίκαρος έγινε πιο απειλητικός και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά ο Αθανασόπουλος κατέβασε ρολά! Στο τελευταίο ημίωρο το δίδυμο των 16χρονων Χούντα και Αθανασόπουλου ήταν όλα τα λεφτά, καθώς οι δυο… βενιαμίν  του Μοσχάτου έκαναν άνω κάτω την άμυνα του Ίκαρου. Αμφότεροι είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, κάτι που κατάφερε εντέλει στο ντεμπούτο του ο Αθανασόπουλος με κοντινό πλασέ.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κορδολαίμη( Κουτσουμπού - Φαγκρίδα))
ΙΚΑΡΟΣ: Boρίσης, Σειχανίδης, Δελής,Κολποδίνος, Γρέκος, Μακαρίδης( 46΄ Λίβος), Τσανάι, Ζιώτης, Κορωναίος(16΄ Μάρκος), Αθανασόπουλος(65΄ Κωστής), Κολέκης.
MΟΣΧΑΤΟ:Αθανασόπουολος, Μωραίτης, Καράμπελας,  Μπάλας, Λαλιάνι,. Τσάνης,Τσίτσης  Στούπης(71΄ Αλτόγλου),Κοντοπάνος  Ντάφλας( 68΄ Αθανσόπουλος), Ντόνε ( 56΄ Χούντας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου