Δρακωνάκης: "Αποκυήματα της φαντασίας σας"


 Στην αντεπίθεση πέρασε η Προοδευτική μετά τα όσα υποστήριξε η Κόρινθος , για τα πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.
 Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής, Γιάννης Δρακωνάκης, με επιστολή του τόνισε χαρακτηριστικά:


«Τα όσα γράψατε, κύριοι παράγοντες της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού σωματείου Νέα Κόρινθος, είναι αποκυήματα της φαντασίας σας. Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα για την συμπεριφορά σας. Η Προοδευτική ειδικά φέτος έχει αποδείξει ότι φιλοξενεί άριστα όλα τα σωματεία. Τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε ότι δεν είχατε περάσει καλά στον πρώτο γύρο;Τόσο καιρό γιατί δεν είπατε τίποτα;Εξάλλου, κανένα απολύτως σωματείο δεν έκανε παράπονα φέτος για τη φιλοξενία μας, που ήταν άψογη.
Αναφερθήκατε στην ιστορία της Προοδευτικής. Προφανώς λόγω της νεαρής ηλικίας σας ίσως να μη γνωρίζετε τις ιστορίες κάποιων ομάδων και να τις κατατάσσετε στην κατηγορία της φαντασίας σας. Κύριοι της Κορίνθου, για την ιστορία της Προοδευτικής και πολλών άλλων ομάδων που αγωνίζονται στην κατηγορία μας και στη Β' Εθνική, πρέπει να κάνετε τον σταυρό σας και μετά να μιλάτε για αυτές.
Και αναφερόμενος μόνο στην ιστορία της ομάδας μας, σας γνωρίζω πως η Προοδευτική έχει τόσο μεγάλη ιστορία στο πανελλήνιο που εύχομαι να τη γνωρίσετε κι εσείς, αλλά δυστυχώς νομίζω πως δεν θα το κατορθώσετε ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου