Αποκλειστικό!!!Καταργούνται οι μικροί στην νέα Γ΄ Εθνική

Χωρίς ηλικιακό περιορισμό, αλλά και δύο ξένοι
 
Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει  σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες  πληροφορίες η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής αναφορικά με τις ηλικίες των παικτών και τους περιορισμούς. Στην ΕΠΟ θέλουν να διατηρήσουν τον ελληνικό χαρακτήρα της κατηγορίας, ωστόσο θα αλλάξουν κάποια πράγματα που υπήρχαν στη Δ’ Εθνική. 

 Υποχρεωτικά 2 μικροί έως 22 ετών!! και  επιτρέπονται 2 αλλοδαποί

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που  γίνεται δεν θα υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης μικρών, ενώ θα πρέπει στην ενδεκάδα να υπάρχουν δύο παίκτες κάτω των 22. Παράλληλα καταργείται το ηλικιακό όριο προς τα πάνω, δηλαδή δεν υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης παικτών άνω των 33 ετών, όπως ίσχυε στη Δ’ Εθνική( επιτρέπονταν κάθε ομάδα να μπορεί να έχει στην ενδεκάδα μέχρι δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών). 
Επίσης στην προκήρυξη που αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάιου θα επιτρέπει την χρησιμοποίηση δύο ομογενών ή αλλοδαπών παικτών.
Οι αλλαγές αυτές έχουν αποφασιστεί και κάποιες θα επικυρωθούν σε ένα από τα επόμενα ΔΣ της Ομοσπονδίας, για κάποιες όμως θα πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο καταστατικό, άλλα πρέπει να εγκριθούν από την ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου