Χόρτασαν γκολ, στου Ρέντη

 Ο Πανελευσινιακός  από 0-3,6-4 τον Ατρόμητο
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα που έγινε στο Δημ.Γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" στο Ρέντη ο Πανελευσινιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 στην συνέχεια έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε του Ατρομήτου Πειραιά με 6-4. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς με πολλές φάσεις και δέκα υπέροχα  καταπληκτικά γκόλ.

Οι δυο τεχνικοί Μιχάλης Γρίμπιλας και Πέτρος Ξανθόπουλος χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στην διάθεσή τους και μερικούς υπό δοκιμή και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι: Λοιζίδης (13' 69'), Δανασής 38' Ράπτης 50'. Για λογαριασμό των σταχυοφόρων σκόραραν οι: Στράτος Μιχελής (53' 61' 85' 87'), Κώνστας 60' Μίχας 71'.
Για την ιστορία τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Ευδαίμων που αγωνίστηκε ένα ημίχρονο,το άλλο έπαιξε ο Καρφής δεύτερη βοηθός ήταν η Κουτσουμπού.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Λιώνης, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Πολυχρονίδης, Γεωργούλης, Λιαγκόζης, Πέρρος, Ράπτης, Μανουηλίδης, Λοιτζίδης, Δανατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Θανασιάς, Μπελιάς, Κακάβας, Μυλωνάς, Αγουρσαλίδης, Κωνσταντάτος και μερικοί υποδοκιμή παίκτες.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Παπαδόπουλος, Υποδοκιμή, Μακρίδης, Κουμάνι, Μεχμέτογλου, Βελλής,Μιχελής, Κώνστας.
Αγωνίστηκαν και οι: Ευαγγέλου, Μίχας, Φούρναρης,  και υποδοκιμή παίχτες. 

***Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού κ. Νίκος Παπαδάκης, ο γεν. αρχηγός Στέλιος Κοντολεμάκης και απο τον Ατρόμητο ο πρόεδρος  κ.Χρήστος Σδρένιας ο αντιπρόεδρος Aνδρέας Παπαδόπουλος ο Σταύροε Κούκας, ο Γ. Κοντόγιωργας, ο κ. Μπάκας o δημοσιογράφος και φίλων των δύο σωματείων, Παναγιώτης Νταλάκος κ.α.
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου