Η Χαραυγή 1-0 απέκλεισε τον Σαρωνικό

Ψυχωμένη η Χαραυγή κατάφερε να κερδίσει σήμερα το απόγευμα τον Σαρωνικό και να πάρει μιά σημαντική πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Πειραιά.
 Παιχνίδι αμφίρροπο με φάσεις εκατέρωθεν , με την πρόκριση να μπορούσε να πάει οπουδήποτε, ωστόσο το γκολ που σημείωσε στο 36΄ ο Φασιλής από το ύψος της μεγάλης περιοχής ήταν αυτό που έκρινε  την σημερινή συνάντηση.

 Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη είχε καλή ευκαιρία στο 24΄ με σούτ του Φασιλλή που έφυγε μόλις άουτ, ενώ  σπουδαία ευκαιρία είχε ο Σαρωνικός στο 27΄ με τον Νίκο Μαριόλη που απο κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
 Νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Σαρωνικό στο 31΄ όταν Μαριόλης και Πέκοφ από κοντά  απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ζήνωνος.
 Στην επανάληψη η Χαραυγή έδωσε χώρο στον Σαρωνικό που πίεσε, όμως στην κόντρα βγήκαν αρκετές φορές οι γηπεδούχοι.
 Στο 63΄ ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο  Μωυσιάδης σαν οφ- σάιντ, στο 70΄  έξοχο σούτ του Γρούνη από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ  ο Μπακομήτρος, στο 78΄ ο Μακαρωνάς προσπάθησε να  ζωγραφίσει τον γκολκήπερ της ομάδας της Αίγινας , όμως η μπάλα βρήκε την  οριζόντια δοκό, και στο 89΄ ο Μαριόλης μόνος με τον γκολκήπερ της Χαραυγής τον Ζήνωνος  πλάσαρε  για να στείλει την μπάλα άουτ.
 Από την Χαραυγή ξεχώρισαν οι Θεωδωρίδης, Γρούνης, Τσότσογλου, Γαβαλάς, Μακαρωνάς, ενώ από τον Σαρωνικό προσπάθησαν οι  Μπακομήτρος Ν.,Μαριόλης Ν., Γιαννούλης
 Πολύ καλή η διαιτησία του Μιχελή( Κοντιζάς-Κεφαλιάκος)
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Ζήνωνος,  Αγγελόπουλος, Γαβαλάς,  Τσότσογλου, Τούρλος, Αβανίδης(67΄ Γκόγκα),  Σαλής ( 60΄ Καφαντάρης),Μακαρωνάς, Φασιλής(77΄ Λούπο), Θεωδωρίδης, Γρούνης.
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακομήτρος,  Τζιώτης,  Θεοδώρου(40΄  Πασχάλης), Φέκος,  Γιαννούλης, Μαριόλης Γ.,  Ρούσσος( 46΄ Μωυσιάδης), Ηλιαδάκης, Μαριόλης Ν., Μπακομήτρος Ν., Πέκοφ
( 80΄Αγγελάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου