Χωρίς Καραλή - Μειμάρογλου στην Ραφήνα ο Ιωνικός

 Στο πλευρό του όμως γύρω στους 200 φιλάθλοι του
Χωρίς τους τιμωρημένους Καραλή, Μειμάρογλου θα παραταχθεί στην  Ραφήνα στο  αυριανό παιχνίδι με την τοπική Θύελλα, ωστόσο οι Νικαιώτες θα έχουν στο πλευρό τους αρκετούς από τους φανατικούς φιλάθλους τους στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης που θα διατηρήσει τον Ιωνικό σε τριχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς καθώς και ο Σικαλιάς που ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την Δευτέρα. 
 Ο τεχνικός Ηλίας Καλοπίτας  πήρε στην αποστολή τους: Αργυρίου, Βουρλούμης, Ζαφειρίδης, Ζέλο, Ιωσήπου, Κατσίκιας, Καμαρά, Κρητικός, Κυριακίδης, Λέτσο, Μπιταξής, Ντούλιας, Παντελίδης, Παπασπύρος, Πέεφ, Προβατίδης, Σαλταπίδας, Σαπαλίδης, Σιμιτσής.
Τέλος, η διοίκηση του Ιωνικού, ανακοινώνει την παραχώρηση του Περικλή Κολοβού στο Αιγάλεω με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο παίκτης, που αποτελεί ελπίδα για το μέλλον του Ιωνικού, δόθηκε με την προοπτική να βρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο ώριμος ποδοσφαιρικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου