"Στα σχοινιά η Προοδευτική" - νέα ήττα 1-2 από την Ρόδο

Τέλος ο Θανέλλας ραγδαίες οι εξελίξεις

 Κυριολεκτικά στα σχοινιά πλέον βρίσκεται η Προοδευτική μετά την νέα ήττα - 4η στην σειρά - αυτήν την φορά από την Ρόδο με 1-2 στον Κορυδαλλό.
 Μιά ήττα που σίγουρα αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα του Κορυδαλλού.
 Σε πρώτη φάση είναι  δεδομένη η παραίτηση του τεχνικού
Φώτη Θανέλλα, ωστόσο  οι εξελίξεις ΄ίσως και να μην σταματούν εδώ..
 Κι όμως τίποτε δεν προμήνυε αυτήν την εξέλιξη σήμερα το απόγευμα στον Κορυδαλλό.
 Η Προοδευτική με  χίλια μύρια  προβλήματα( χωρίς  Λέκκας, Θεωδωράκη- τραυματίες, κι εκτός σε του Κουμή, Μπαντίκο, Κουσουρή, Λαζούρα) μπήκε φουριόζα στο γήπεδο, κι απο καθαρή ατυχία δεν  προηγήθηκε ακόμη και με 2-0 στο πρώτο 10λεπτο.
 Ασύληπτη διπλή ευκαιρία στο 4΄ με τον Μπεσού από τα τρία μέτρα να στέλνει την μπάλα στην δοκό της Ρόδου
Η ομάδα της Ρόδου  στην πρώτη του ουσιαστικά φάση που βγήκε μπροστά άνοιξε το  σκορ στο 17’ με τον Χατζηλιόντα  να πλασάρει υποδειγματικά τον Τράκα τελειώνοντας την   έξοχη πάσα του Ατματζίδη στον κενό χώρο, με τους Προοδευτικάνους πάντως να ζητούν οφ- σάιντ τον σκόρερ. 
Η Προοδευτική έχασε καλή ευκαιρία στο 23’ με τον Μπελέρη, ενώ στο 31’ ο Μπεσού με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Κορυδαλλού αναπτερώνοντας το ηθικό της ομάδας του Κορυδαλλού.
 Νέα σημαντική ευκαιρία στο 35’  όταν ο Γκαϊδατζής σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
 Πιό πρίν ο Ζελέκου βρέθηκε μόνος με τον Χειμωνέτο προσπάθησε να τον πλασάρει, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο, με τον Χειμωνέτο να βρίσκει τον νεαρό επιθετικό των γηπεδούχων που ζήτησαν πέναλτι στην φάση αυτή.
Στην επανάληψη η Προοδευτική αν και είχε την υπεροχή, εντούτοις έδειχνε να βραχυκυκλώνει - απείλησε με τον Πέππα στο 70΄ αλλά στο 75'΄ ο νεοεισελθών Αμανατίδης στην πρώτη φάση που ακούμπησε την μπάλα,  έκανε μιά  εξαιρετική ατομική προσπάθεια απέφυγε  2  αμυντικούς της Προοδευτκής  γράφοντας το 1-2.
 Πίεσε η Προοδευτική  ζήτησε δύο φορές πέναλτι σε χέρι αμυντικών της ΡΕόδο, όμως αυτό που έμεινε στο τέλος  ήταν τα λαικά δικαστήρια των αγανακτισμένων φίλων της  που  ψάχνουν να βρούν τα αίτια της καθίζησης της Προοδευτικής
 Με λάθη η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου(Παπαδόπουλος-Ασημακόπουλος Ηλείας).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τράκας, Τσαφταρίδης (79’ Λέκκας), Μανιδάκης, Ζίζηλας, Αριανούτσος, Μπελέρης, Πέππας, Πέτας, Μπεσού, Γκαϊδατζής (65’ Χατζησάββας), Ζελέκου (73’ Ραπάι)
 
ΡΟΔΟΣ: Χειμωνέττος (83’ λ.τρ. Ράτζα), Νικήτας, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Τάντιτς, Ιμεραλιλάι (72’ λ.τ. Δημητριάδης), Ευγενικός (75’ Αμανατίδης), Ατματσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου