Όρθιος ο Ιάλυσος στο Ηράκλειο 2-2 με τον Εργοτέλη.

 Στο 89΄ ισοφαρίσθηκε η ομάδα του Ηλ. Φυντάνη 
Ψυχωμένος ο Ιάλυσος πήρε 2-2 στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη με τους Κρητικούς μάλιστα να ισοφαρίζουν στο 89΄.
 Η ομάδα της Ρόδου άριστα στημένη από τον τεχνικό της Ηλία Φυντάνη, δεν πτοήθηκε παρότι βρέθηκε να χάνει από το 10΄  χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Έλτον Καλέ με διπλή προσπάθεια μετά από ενέργεια  των Κοιλιάρα - Πόι.
 Πιο πρίν - στο 5΄ ο Εργοτέλης έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ με κεφαλιά του  Κατσικοκέρη που σημάδεψε την δοκό, και στην συνέχεια της φάσης ο Βαλιτζό να αποκρούει πρό της γραμμής σούτ του Καλέ.

 Στο 16΄ σουτ του Κολόκα μέσα από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε κάποιο σώμα και σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο στο 36 με ωραία ατομική προσπάθεια, και τελείωμα από τον Παυλίδη με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστία του Στεφανάκου.

Όμως στο 40΄ ο Ιάλυσος βγήκε πολύ όμορφα στην επίθεση ο Δελαπόρτας από τα δεξιά έκανε το συρτό γύρισμα και ο Σπάρταλης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στην εκπνοή του  ημιχρόνου ο Ιάλυσος, έκανε την ανατροπή, καθώς μετά την βαθιά μπαλιά του Φυλακούρη βρέθηκαν μόνοι τους στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη Χατζηφούντας και Δελαπόρτας ο πρώτος έκανε πάσα στον τελευταίο και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε με εξουδετερωμένο τον Στεφανάκο να διαμορφώσει το 1-2!
Στο 47΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μισέλ απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 64΄ ο  Καϊμακαμούδης "πετάχτηκε" μόνος και έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσουμάγκα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.
Ο  Εργοτέλης που πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση ωστόσο στάθηκε άτυχος στο 64΄ όταν σούτ  Καϊμακαμούδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστία του Παπαδόπουλου!
Νέα μεγάλη χαμμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 69΄  με τον Τσουμάγκα να σεντράρει τον Κατσικοκέρη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου ενώ ο Ιάλυσος στην κόντρα στο 73΄ άγγιξε το 1-3, όταν μετά από λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη το εκμεταλλέυτηκε ο Παυλίδης έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 77΄ γύρισμα του Καρπαθάκη από τα δεξιά, ο Δελαπόρτας έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε για λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στεφανάκου.
Για να φθάσουμε στο 89΄ , τότε που ο Καλέ σέντραρε κι ο Φυλακούρης προσπαθώντας να αποκρούσει 'έπιασε μια περίεργη  κεφαλιά  προς τα πίσω και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. και να γραφθεί το τελικό 2-2.
Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:  Στεφανάκος, Γκοτσούλιας, Τσουμάγκας, Τζανής (70’ Μανουσάκης), Κολόκας, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (55’ Καϊμακαμούδης), Καλέ.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Παφιάκης (70 λ.τ. Καρπαθάκης), Κοκκίνης (21’ λ.τ. Λίτσος), Φυλακούρης, Βαλιτζό, Ρεκλείτης, Αρχοντούλης, Σπάρταλης (82’ Χατζηπέτρος), Χατζηφούντας, Παυλίδης, Δελαπόρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου